Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Szörnyű olvasni ezeket az árakat. Minden kivizsgálását. Pedig mink csak gzereket szeretnénk, erre mindenki pénz csinál minden egyes problémábol, a sok vizsgálat külön pénz. Felháboritó.
Nekem van maybe baby mini mikroszkópom, de nem szeretem. A nyálam sose tudom ugy kivenni h. ne legyen buborékos. igy az eredmény nem jo. Ezért vettem ovu teszteket amit a mult honapban kezdtem el először használni.
Ma megjött a nyákom. Ugyhogy a napokban elkezdem az ovu teszteket használni.
"V"
Kedves Kerdezo! Csinalsz uj linket? Ha igen, szeretnek aktivan csatlakozni majd ;-) Koszi
SAI
Drukkoltam, hogy en legyek a kovetkezo kiiro, igaz, nem volt idom nagyon nyomon kovetni az esemenyeket, mindjart visszaolvasok.
Remelem, nem bantottalak meg, sot, ha meg drukkolhatok, akkor rajtam nem fog mulni :-)
Na, mindjart visszaolvasok :-)
Gigi! Szerintem nem lenne belőle baj! 😊 Nagyon szép gesztus,így mindig ott lesz veled! Azt szabad tudnunk,hogy mi történt? 😑
Nem tudom ki szeretné kiírni a kérdést,de én benne vagyok! 😀 Ha szeretnéd most is kiírhatod!Csak beszéljük még,ne többször legyen kinn.
Megkaptam,hogy eltuntem,igy itt vagyok egy pillanat erejeig. Vissza olvasni nem tudom,nincs annyi idom sajnos,de aki azota esetleg pozit tesztelt,annak hatalmas gratula,a varakozoknak pedig drukkolok,hogy minel elobb sikeruljon! Foleg neked kedves kerdezo! Nagyon reg vartok mar ra,remelem nem varat magara sokaig es hamarosan sikeres honapotok lesz! :)
Noss en mar 13hetes vagyok :)
Minden rendben velunk! Volt egy kis ijedtseg,ugyanis amikor a tarkoredot neztek azt irtak a papiromra,hogy < 3.0mm
En pedig a kis jelecsket "<" nem figyeltem elotte csak magat a szamot,hogy 3mm. Igy a vedononek is ezt mondtam,aki azonnal genetikara akart kuldeni,ugyanis az a hatar! 3mm-es tarkoredo mar utalhat down szindromara! Aztan a ferjem hivta fel a figyelmem,hogy ne csak a szamot nezzem. Teljesen iskolazatlan hulyegyereknek erzetem magam es gondoltam a matek erettsegivel kitorolhetem... 😂
Szoval minden rendben,mert a tarkoredo KEVESEBB mint 3mm :D
A rosszulletek meg vannak,nagyon sokat szedulok,de mondhatni elviselheto :)
Itt a kis pottomunk 12hetesen :)
Drukkolok mindenkinek!!! Sok sikert! :)
A
Ez a kerdes kiiras kicsit kezd bonyolodni :-D
En csak jelezni szerettem volna, hogy drukkolok, hogy ne kelljen tobb kerdest kiirnod, akar mar a juliusit sem :-) Nem ragaszkodom hozza en, sot! Csak ezek szerint felreertheto voltam, ne haragudj!
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!