Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
 421/440 anonim ***** válasza:

Szörnyű olvasni ezeket az árakat. Minden kivizsgálását. Pedig mink csak gzereket szeretnénk, erre mindenki pénz csinál minden egyes problémábol, a sok vizsgálat külön pénz. Felháboritó.

Nekem van maybe baby mini mikroszkópom, de nem szeretem. A nyálam sose tudom ugy kivenni h. ne legyen buborékos. igy az eredmény nem jo. Ezért vettem ovu teszteket amit a mult honapban kezdtem el először használni.

Ma megjött a nyákom. Ugyhogy a napokban elkezdem az ovu teszteket használni.

"V"

2016. jún. 29. 12:09
 422/440 A kérdező kommentje:
V! Drukkolok! Én is egyre inkább az ovu teszt felé húzok. Remélhetőleg hamar meghozza a várt hatást is. Azért szeretném elkezdeni, hogy tudjam, egyáltalán jókor voltunk-e együtt. Az is lehet, hogy én a nyákhoz mértem és később volt ovum. Mondjuk ebben a hónapban Sokat sikerült együtt lennünk, mégse jött. Elvileg 16-án volt ovum, nyákom 15-én és 16-án volt. Mi együtt voltunk 9, 10, 13,14,15 és 17-én. Szóval nagyon sokat magunkhoz képest! :) Gondoltam hátha, de úgy néz ki, hogy mégse. Ma nem teszteltem, mivel a tegnapi negatív volt, most várom, hogy megjöjjön. Szerintem holnap reggel meg is fog, mert tegnap más sokat sírtam, ma meg fáj a derekam, hasam és fejem.
2016. jún. 29. 12:43
 423/440 anonim ***** válasza:

Kedves Kerdezo! Csinalsz uj linket? Ha igen, szeretnek aktivan csatlakozni majd ;-) Koszi

SAI

2016. jún. 29. 13:10
 424/440 A kérdező kommentje:
Csinálok és be is linkelem majd, hogy azok is megtalálják, akik épp akkor nem nézik mikor kiírom a kérdést. Szerintem majd holnap délután vagy péntek délelőtt írom ki a kérdést. Valamint nagyon remélem, hogy a következőt már tényleg nem én írom ki! :D
2016. jún. 29. 13:22
 425/440 anonim ***** válasza:

Drukkoltam, hogy en legyek a kovetkezo kiiro, igaz, nem volt idom nagyon nyomon kovetni az esemenyeket, mindjart visszaolvasok.

Remelem, nem bantottalak meg, sot, ha meg drukkolhatok, akkor rajtam nem fog mulni :-)

Na, mindjart visszaolvasok :-)

2016. jún. 29. 13:27
 426/440 anonim ***** válasza:
hali lányok, szeretnék egy tetkót a kislányom emlékére, már meg is van hogy mit, egy apro tetkot a bokámra. Sikerült elintéznem és ha minden igaz 2 héten belül elválal a csaj aki csinálja, DE... ugyebár terhesen nem lehet, ezért sürgetem a dolgot, hogy minél hamarabb meglegyen a tetko, viszont hamarabb lesz ovum mint tetkom :D :D és szerintetek, ha úgy esne,hogy összejönne a következő honapban a picur, viszont ovu tájt, ovu után megcsináltatnám a tetkot, azzal nagy baj okozhatok ha összejönne, de még nem is tudok rola? ááá, ez elég maszlag lett amit leírtam, de remélem értitek a lényeget hogy mire is akarok kilyukadni :D Gigi
2016. jún. 29. 20:00
 427/440 A kérdező kommentje:

Gigi! Szerintem nem lenne belőle baj! 😊 Nagyon szép gesztus,így mindig ott lesz veled! Azt szabad tudnunk,hogy mi történt? 😑

Nem tudom ki szeretné kiírni a kérdést,de én benne vagyok! 😀 Ha szeretnéd most is kiírhatod!Csak beszéljük még,ne többször legyen kinn.

2016. jún. 29. 21:03
 428/440 anonim ***** válasza:
Igen,persze. Szerencsére már könnyen beszélek róla,mivel nem volt más választásom mint elfogadni hogy ez megtörtént és nem tehetek ellene sajnos semmit.Mindvégig komplikácio mentes terhesség volt, és minden orvos azt mondta egészséges és minden rendben van vele. 2-3 héttel a tragédia előtt még egy 4D-s ultrahangon is voltunk,ahol lemérték minden porcikáját és kijelentették hogy minden rendben van vele. Majd sajnos a 26.héten leállt a szíve,akkor még nem tudtuk mi volt a baj. A szülés után kiderült, hogy valami születési rendellenesség,mivel állítolag nem voltak az ujjai rendesen kifejlődve. Én nem láttam,mivel inkább így hordom a szívemben az emlékét ahogy utoljára láttam. :)Gigi
2016. jún. 29. 22:05
 429/440 anonim ***** válasza:

Megkaptam,hogy eltuntem,igy itt vagyok egy pillanat erejeig. Vissza olvasni nem tudom,nincs annyi idom sajnos,de aki azota esetleg pozit tesztelt,annak hatalmas gratula,a varakozoknak pedig drukkolok,hogy minel elobb sikeruljon! Foleg neked kedves kerdezo! Nagyon reg vartok mar ra,remelem nem varat magara sokaig es hamarosan sikeres honapotok lesz! :)

Noss en mar 13hetes vagyok :)

Minden rendben velunk! Volt egy kis ijedtseg,ugyanis amikor a tarkoredot neztek azt irtak a papiromra,hogy < 3.0mm

En pedig a kis jelecsket "<" nem figyeltem elotte csak magat a szamot,hogy 3mm. Igy a vedononek is ezt mondtam,aki azonnal genetikara akart kuldeni,ugyanis az a hatar! 3mm-es tarkoredo mar utalhat down szindromara! Aztan a ferjem hivta fel a figyelmem,hogy ne csak a szamot nezzem. Teljesen iskolazatlan hulyegyereknek erzetem magam es gondoltam a matek erettsegivel kitorolhetem... 😂

Szoval minden rendben,mert a tarkoredo KEVESEBB mint 3mm :D

A rosszulletek meg vannak,nagyon sokat szedulok,de mondhatni elviselheto :)

Itt a kis pottomunk 12hetesen :)

[link]

Drukkolok mindenkinek!!! Sok sikert! :)

A

2016. jún. 29. 23:02
 430/440 anonim ***** válasza:

Ez a kerdes kiiras kicsit kezd bonyolodni :-D

En csak jelezni szerettem volna, hogy drukkolok, hogy ne kelljen tobb kerdest kiirnod, akar mar a juliusit sem :-) Nem ragaszkodom hozza en, sot! Csak ezek szerint felreertheto voltam, ne haragudj!

SAI

2016. jún. 30. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!