Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Sziasztok. M. vagyok.☺
Dirty szerintem a hőd eddig elég jól alakul,drukkolok. ☺☺☺
Kérdező neked is drukkolok hátha baba lesz.
Ebbe a hónapba én is reménykedtem,még tüneteim is voltak,de csak beképzeltem,mert tegnap megjött. 😕Sajnos nekünk ez a hónap sem jött össze,hátha a július sikeresebb lesz. De azért maradok veletek és csatlakozok majd a kövi hónaphoz is ha lesz link. ☺
M!Persze,hogy lesz link!Sajnálom,de mostanra kívànom a legjobbakat!
Levendulla! Jövő hét csütörtökre nem vàrom csak.Ma lehetek a 9. dpo-n,szóval nagyon koràn teszteltem.Amúgy nem a péhez igazítjuk az együttléteket, hisz inkább a férjem kezdeményez és ő soha nem tudja,hogy hol jàrok a ciklusban.Csak azt tudja mikor menstruàlok és mikor nem.Amúgy a 11. menzeszem nem vàrom.Körülöttem mindenki terhes,így képtelenség nem foglalkozni vele.Úgy gondolom valami elmozdult bennem,de addig nem jelentkezem be a dokihoz,míg ez a mensim még nem jön.
Adigg még van pár nap :) akármi lehet, fel a fejjel. Sőt, van olyan is akinek nem várt után is nehezen lett pozi.
Levedulla
Megy a drukk és várom a holnapi eredményét!
E.
Sziasztok!
E! Én nem látok semmit rajta! :( Erősödést se észleltem... Szerintem ez se volt a mi hónapunk.
ÓÓÓ, még ne add fel!
Még bőven messze van a menzid, bármi lehet még!!
E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!