Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
2016. jún. 1. 12:58
201/440 anonim válasza:
Cukibaba, értem. :( És a cél érdekében az esetleg megoldható, hogy 2-3 naponta legyetek együtt a férjeddel? Mert akkor fizikailag lehetetlen lecsúszni az ovulációról, bármikor legyen is az.
Azért drukkolok neked is, hogy mihamarabb baba legyen a pocakban! :)
Ági
202/440 anonim válasza:
az megoldhato , eddig is igy voltunk egyutt ... na mindegy , a ferjem ki ment az uzletben , mondtam vegyen , de azt mondta nem vesz ,mert hulyesegre koltom a penzt... szoval most mar merem a homersekletem holnap reggel is mikor hazajovok , most 36.7 lett ... meglassuk mi lesz ! koszi szepen , cukibaba...
203/440 anonim válasza:
a tegnap a munkahelyen nem voltam a wc-en egesz nap csak 2 szer es este csinaltam meg fel 8 kor a tesztet , de mikor voltam a wcn akkor tojasszeru valadekot tapasztaltam , most nem latom ... cukibaba
204/440 anonim válasza:
Cukibaba, MINDIG ébredés után kell hőt mérni, nem akkor, amikor hazaérsz vagy amikor éppen eszedbe jut. Erre figyelj, máskülönben értékelhetetlen lesz a hőgörbéd!
Ági
205/440 A kérdező kommentje:
Cukibaba! A tojásfehérje szerű nyák nálam is van, hogy 1 nap, de van, hogy több napig van. Amikor ezt tapasztalod, érezheted a hasadban is a peteérést. Amikor elmúlik a fájdalom és a nyák, akkor lökődött ki a pete! Remélem ezzel is segítettem. Amúgy tényleg nem olcsó az ovu teszt nálatok. A vaterán azt hiszem 60-100 Ft között van darabja, de lehet van olcsóbb is. Már rég néztem. Lehet hülyeséget kérdezek, de nálatok Erdélyben nincs olyan netes rendelős oldal, ami olyan, mint a vatera? Azt tuti kivinnék. Amúgy nem is értem innen miért nem? Nem tök mindegy, hogy hova postázzák a tesztet? Max. drágább kicsivel, mert a feladást is fizeted.
2016. jún. 10. 09:50
206/440 A kérdező kommentje:
Amúgy az én kérdésemre senkinek nincs ötlete, hogy mitől lehetett?
2016. jún. 10. 09:54
207/440 anonim válasza:
szerintem csak a szex miatt , nekem is szokott lenni ... nem tudom ,, hatha tud valaki segiteni
208/440 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Remélem nincs semmi gond... Itt cisztára vagy valami hasonlóra gondolok. Nem volt durva, meg ilyen még nem is volt velem...
2016. jún. 10. 10:00
209/440 anonim válasza:
Sziasztok :) mensi sehol :( azon gondolkodtam, hogy ha meg mindig nem jott meg akkor szerintetek a 28.an reggel levo egyuttlet meg jatszhat baba ugyben? Ha igen, azt is mutana a teszt? Elolre is koszi a segitseget Betti
210/440 A kérdező kommentje:
Betti! Milyen hosszú ciklusaid voltak? Nem hőmérőzöl és ovu tesztelsz , ugye? Ha 28-án fogant, akkor 2 nap múlva már 100%, hogy mutatni kell a tesztnek, de talán már most is, hisz azóta ma van a 13. nap.
2016. jún. 10. 10:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!