Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok. :D Ooolyan jó volt, még sose álmodtam ilyet! Annyira valóságos volt! :) ...ha meg mégse jött volna most össze, legalább kaptam egy kis "ízelítőt" abból, hogy milyen érzés is lenne... :D
A klasszikus pms tüneteken kívül semmi rendhagyót nem tapasztalok.
Ja, de. Délelőtt sétáltam haza a postáról, és könnybe lábadt a szemem azon, hogy milyen szépek az épületek! Meg az előbb sírva fakadtam egy kis videón! Hormonok...
Tesztet eddig szándékosan nem vettem, mert akkor tuti, hogy idő előtt elhasználnám, és akkor sajnos megint csak ablakon kidobott pénz lenne az egyébként amúgy se olcsó teszt ára (a legolcsóbb itt nálunk 5 € körül van).
De szerencsére könnyű lesz elterelem a figyelmemet a dologról, mert éppen költözködés előtt állunk, így majd arra koncentrálok.
Ti hogy vagytok?
Drukkolok mindenkinek és magamnak is! :)
Ági
M! Sok sikert! Drukkolok és várom a hónap végét, hogy mi lesz veled! :)
Ági! Én akkor voltam ilyen sírós érzékeny, mikor kismama voltam. :) Amúgy én azzal álmodok sokat, hogy 2 csíkos a tesztem, de olyan rossz felkelni, mert tudom, hogy csak álom... Külföldön élsz? Rendelj olcsó tesztet a netről, én az e-bayről szoktam rendelni. Most pl. 30db-ot vettem 900 Ft körül! :) Ja és sok boldogságot az új házhoz/lakáshoz. :)
Igen erősödött szépen, szerintem 1-2 nap és pozi lesz, most már húzzatok bele, 2 naponta mehet :) lehet nem csak 1 nap lesz pozi, még az első negatív napon is legyetek együtt.
Én hétvégén kezdem az ovutesztelést, elvileg jövő hét közepén/végén lesz ovum. Majd dobok én is képeket.
Dirty
Lehet a lutális fázisod rövidebb mint 14 nap, de az is lehet hogy meg sem reped a tüsző, hiába pozi az ovi teszt. Azt csak akkor tudod, hogy tényleg megrepedt e ha hőmérőzöl is, de mint mondtad ezt nem tudod megoldani a munka miatt. Ezt így csak doki tudja megmondani, hogy volt e ovu, mert ő ultrahanggal meg tudja nézni.
Dirty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!