Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/440 anonim ***** válasza:

Éjjel azt álmodtam, hogy terhes vagyok. :D Ooolyan jó volt, még sose álmodtam ilyet! Annyira valóságos volt! :) ...ha meg mégse jött volna most össze, legalább kaptam egy kis "ízelítőt" abból, hogy milyen érzés is lenne... :D

A klasszikus pms tüneteken kívül semmi rendhagyót nem tapasztalok.

Ja, de. Délelőtt sétáltam haza a postáról, és könnybe lábadt a szemem azon, hogy milyen szépek az épületek! Meg az előbb sírva fakadtam egy kis videón! Hormonok...

Tesztet eddig szándékosan nem vettem, mert akkor tuti, hogy idő előtt elhasználnám, és akkor sajnos megint csak ablakon kidobott pénz lenne az egyébként amúgy se olcsó teszt ára (a legolcsóbb itt nálunk 5 € körül van).

De szerencsére könnyű lesz elterelem a figyelmemet a dologról, mert éppen költözködés előtt állunk, így majd arra koncentrálok.

Ti hogy vagytok?

Drukkolok mindenkinek és magamnak is! :)

Ági

2016. jún. 9. 12:45
 182/440 A kérdező kommentje:

M! Sok sikert! Drukkolok és várom a hónap végét, hogy mi lesz veled! :)

Ági! Én akkor voltam ilyen sírós érzékeny, mikor kismama voltam. :) Amúgy én azzal álmodok sokat, hogy 2 csíkos a tesztem, de olyan rossz felkelni, mert tudom, hogy csak álom... Külföldön élsz? Rendelj olcsó tesztet a netről, én az e-bayről szoktam rendelni. Most pl. 30db-ot vettem 900 Ft körül! :) Ja és sok boldogságot az új házhoz/lakáshoz. :)

2016. jún. 9. 12:57
 183/440 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) gartula a poziknak, sok sikert a teszt elott alloknak es kitartast azoknak,akiknek nem jott ossze ez a honap. Nalam a helyzet valtozatlan, hetfon negativ teszt, ma vagyok a 34 napomon es mensi sehol, pedig napok ota mindjart megjon erzes tor ram egy nap tobbszor is. Remelem nincs semmi gond, es megjon lassan, hogy lehessen ujra probalkozni. :) Ha hetvegeig nem jon meg tesztelek meg egyet, biztos ami biztos utana orvos, bar bem hiszem, h baba lenne, mert utoljara 23-an voltunk egyutt, az mar hetfon latszodott volna, bar napkozben teszteltem. Szép napot mindenkinek ;) Betti
2016. jún. 9. 13:29
 184/440 A kérdező kommentje:
Kitartás Betti! :) Ez a legrosszabb, amikor a teszt negatív, az ember még valahol reménykedik, de érzi, hogy nem sikerült és arra vágyik, hogy jönne már meg, hogy lezárhassa a hónapot....
2016. jún. 9. 13:44
 185/440 anonim ***** válasza:
Hat igen :) nem vagyok elkeseredve, hiszen meg csak a masodik honap, de nem ertem miert tolodott igy ki a mensim. Betti
2016. jún. 9. 13:53
 186/440 anonim ***** válasza:
[link] szerintetek erosodott a tesztem ? cukibaba vagyok ! :) megszaradas utan majd megmondom mijen lett !
2016. jún. 9. 19:02
 187/440 anonim ***** válasza:

Igen erősödött szépen, szerintem 1-2 nap és pozi lesz, most már húzzatok bele, 2 naponta mehet :) lehet nem csak 1 nap lesz pozi, még az első negatív napon is legyetek együtt.

Én hétvégén kezdem az ovutesztelést, elvileg jövő hét közepén/végén lesz ovum. Majd dobok én is képeket.

Dirty

2016. jún. 9. 20:27
 188/440 anonim ***** válasza:
58%
vajon a duphaston miatt lett ilyen erosebb?? elfogyott a tesztem de veszek holnap es tesztelek tovabb....
2016. jún. 9. 20:31
 189/440 anonim ***** válasza:
es ha megint a ciklus 29 napjara jon meg aakkor hogy lehet ijen kesobn ovulaciom??? cukibaba
2016. jún. 9. 20:35
 190/440 anonim ***** válasza:
100%

Lehet a lutális fázisod rövidebb mint 14 nap, de az is lehet hogy meg sem reped a tüsző, hiába pozi az ovi teszt. Azt csak akkor tudod, hogy tényleg megrepedt e ha hőmérőzöl is, de mint mondtad ezt nem tudod megoldani a munka miatt. Ezt így csak doki tudja megmondani, hogy volt e ovu, mert ő ultrahanggal meg tudja nézni.

Dirty

2016. jún. 9. 20:52
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!