Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!?
Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Igaz írtam nektek,hogy én már reménytelenek tartom de azért a kisördög bennem van :) Kíváncsi vagyok ti mit gondoltok és nektek hogy volt! 3.-án pénteken volt ovum ez tuti.Elvileg jövő hét pénteken lenne esedékes de a luteálisom csak 10-12 nap így hétfő szerda körül nem várom inkább.Mivel hónapok óta figyelek minden apró jelet feltünt hogy semmi nincs! Nagyon szokott ilyenkor fájni a derekam,vizesebb a folyásom,ingerlékeny vagyok de kegyetlenül!Arról nem beszélve,hogy görcsölni is szoktam már ilyenkor főleg este.De semmi.Csak a mellem fáj,duzzadt és eresebb.Ez is szokott lenne menzi előtt és most csak ez van.Tudom semmit nem jelent de szerintetek reménykedhetem?Ha a hét elején kellene megjönni-e akkor már ezeknek meg kellene lenni mert tényleg mindig van.Ilyenkor figyel és jegyezz a ember :)Mit gondoltok? köszi Kata
2016. jún. 10. 18:36
222/440 anonim válasza:
Ja és még annyi hogy hányingerem szokott lenni még és szédülök is nagyon mindig!Azért hittem azt több hónapban is hogy baba van de rájöttem csak menzi elő jele. Kata
2016. jún. 10. 18:48
223/440 anonim válasza:
Bocsi,hogy kiírtam az oldalra is de itt még nem kaptam tőletek választ!De ha lesztek írjatok létszi! Kata és köszike
2016. jún. 10. 20:11
224/440 anonim válasza:
Hát nem bírtam várni és tegnap elmentem nodokihoz. 5. hetet kezdtem es petezsakot látott :) .Nagyon kedves volt es orult hogy ilyen "koran" mentem. Legalabb mar ajanlott is vitamint. 2 het mulva kell visszamennem. Jo hosszu lesz ez az ido de remelem minden rendben lesz. :) Egyre erosodnek a tunetek gondolom ez jot jelent :D . Alomkoros lettem. Ezek a hasamba nyilalasok ugye normalisak? Kedves kerdezo jo nyaralast es hajra hajra :). Megy a drukk mindenkinek!
2016. jún. 10. 20:17
225/440 anonim válasza:
Sziasztok. Èn túl vagyok az ovun.Tegnap vagy tegnapelőtt lehetett. Együtt voltunk tegnapelőtt ès ma is. Meglátjuk hogy sikerül ez a hónap. Mi kint lakunk nèmetbe ès hát sajna itt is elèg drága az ovu teszt,4500ft 5 db. Szóval elèg sok pènz el megy rá, de ha ez kell a sikerhez.:) Kedves kèrdező,kívánok nektek nagyon jó nyaralást ès babásodást.Nem tudom mitől lehetett a vèrzès,de szerintem nincs semmi baj. A többieknek is kívánom,hogy pozit teszteljenek ebben a hónapban! M.
2016. jún. 10. 21:21
226/440 anonim válasza:
Sziasztok lányok! Már 1 ideje követem ezeket a csoportokat és a különböző kiírásokat. Ha lehetne én is csatlakoznék. Most tartok a 24. ciklus napomon, és a 8. dpon. Eddig se tünet semmi, valamint ez a 3. próbálkozós hónapunk. Tetszik, hogy így 1 nagy csapatként szurkolunk és örülünk egymásnak. "V"
2016. jún. 10. 23:08
227/440 anonim válasza:
224 Csirke18 gratulálok!
Kérdező: Jó nyaralást és hajrá,mindent bele! :D
"V" drukkolok! Mikor fogsz tesztelni?
Kata válaszoltam a kérdésednél!
N
2016. jún. 10. 23:16
228/440 anonim válasza:
M, cukibaba és a többiek akiket nem emeltem ki, mindenkinek szorítok! :)
2016. jún. 10. 23:18
229/440 anonim válasza:
"N" még pár napot biztos várok, mert ugye majd 1 hét még hátra van, és még tünet mentes vagyok. Nem biztos h. a mensi kimaradásáig tesztelek. De attol még itt izgulok veletek többiekkel. Ez az első honap h. vezetem a hőmet és használtam az ovulácios teszteket is, ami szépen megmutatta az ovumat. viszont szerintem a ciklus.hu nem jo helyre huzta be az ovut, mert az ovu teszt alapján 1 nappal később történt. De ez csak 1 nap. Ugyh. a kellő időkben igyekeztünk együtt lenni, na meg máskor is hátha...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!