Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Csirke! Miért utálnánk ezért? A lányom nekem is első hónapban összejött és az előtte levő is, az sajnos vagy nem sajnos, elment. Azért írom, hogy nem sajnos, mert akkor nem lenne a lányom, akit imádok! :) Nagyon gratulálok!
Én ma voltam dokinál, sikerült ellógnom. Hát van egy kis bibi. Nekem anno volt egy kis hormonális problémám, mikor tejszerű váladék folyt a mellemből. Akkor szedtem 2 olyan gyógyszert is, ami emeli a prolaktin szintet, most ezeket a gyógyszereket már nagyon rég nem szedem és megint előjött a mosatni menzeszem kezdetén. A prolaktin meg akadályozza a teherbeesést, így elküldött az endokrinológiára, de szeptemberre lenne időpontom még csak a vérvétel kérésre is, hogy tényleg az-e a probléma. eléggé elkeseredtem, mert szeptember 1. vizsgálat, mire kiderül, mire a gyógyszer beállítja... Szóval beszéltem a férjemmel és elindulunk magán úton. Remélem nem lesz semmi gond és gyógyszer nélkül is jön a tesó, ha meg találnak valamit, hamar rendeződik... :(
JA, lemaradt! :)
Pinkygreen! Halkan gratulálok! Tesztet nem tudsz feltenni? :)
Nnna, a sok-sok év alatt ilyet még nem tapasztaltam! Valakinek valami ötlete esetleg? A következő a helyzet: Kb. 1 héttel vagyok ovuláció után, de tegnap meg ma ugyanolyan tojásfehérjés nyákom jelentkezett, mint amilyen ovuláció előtt is szokott!
Az előbb megnéztem a ciklusom bejegyzéseit.
A 9.cn-on feljegyeztem, hogy sokszor és erőteljesen szurkált a bal petefészkem, majd kb. 1 héttel később ovuláltam is.
Viszont tegnap meg ma ugyanezt tapasztaltam a jobb oldalon!
Akkor most mi ez?! Létezhet, hogy egy adott cikluson belül mindkét petefészekben domináns tüsző alakul ki?
(...már arra is gondoltam, hogy esetleg a korom is indukálhat érdekességeket...)
Ha valakit érdekel, csatolom a hőgörbémet.
Ági
A pozitívat tesztelőknek gratulálok! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!