Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/440 A kérdező kommentje:

Csirke! Miért utálnánk ezért? A lányom nekem is első hónapban összejött és az előtte levő is, az sajnos vagy nem sajnos, elment. Azért írom, hogy nem sajnos, mert akkor nem lenne a lányom, akit imádok! :) Nagyon gratulálok!

Én ma voltam dokinál, sikerült ellógnom. Hát van egy kis bibi. Nekem anno volt egy kis hormonális problémám, mikor tejszerű váladék folyt a mellemből. Akkor szedtem 2 olyan gyógyszert is, ami emeli a prolaktin szintet, most ezeket a gyógyszereket már nagyon rég nem szedem és megint előjött a mosatni menzeszem kezdetén. A prolaktin meg akadályozza a teherbeesést, így elküldött az endokrinológiára, de szeptemberre lenne időpontom még csak a vérvétel kérésre is, hogy tényleg az-e a probléma. eléggé elkeseredtem, mert szeptember 1. vizsgálat, mire kiderül, mire a gyógyszer beállítja... Szóval beszéltem a férjemmel és elindulunk magán úton. Remélem nem lesz semmi gond és gyógyszer nélkül is jön a tesó, ha meg találnak valamit, hamar rendeződik... :(

2016. jún. 7. 10:19
 142/440 A kérdező kommentje:

JA, lemaradt! :)

Pinkygreen! Halkan gratulálok! Tesztet nem tudsz feltenni? :)

2016. jún. 7. 10:20
 143/440 A kérdező kommentje:
Bébé! Ha az megnyugtat, akkor tesztelj! Ha negatív, lezárhatod magadban a dolgot és "megnyugszol" és is voltam így. Ha meg halvány, akkor meg lehet kicsit már örülni! :)
2016. jún. 7. 10:21
 144/440 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) nagy gratula a poziknak :) nalam 32. Ciklus nap, mensi sehol, tegnap napkozben ket negativ teszt. Mar harom napja mensi szeru gorcsok, amik jonnek mennek. Este szinte biztos voltam benne, hogy megjon, de meg sehol semmi. A legutolso egyuttlet, amibol baba lehetne maj. 23... azt mar mutatna a teszt, nem? Betti
2016. jún. 7. 10:48
 145/440 anonim ***** válasza:

Nnna, a sok-sok év alatt ilyet még nem tapasztaltam! Valakinek valami ötlete esetleg? A következő a helyzet: Kb. 1 héttel vagyok ovuláció után, de tegnap meg ma ugyanolyan tojásfehérjés nyákom jelentkezett, mint amilyen ovuláció előtt is szokott!

Az előbb megnéztem a ciklusom bejegyzéseit.

A 9.cn-on feljegyeztem, hogy sokszor és erőteljesen szurkált a bal petefészkem, majd kb. 1 héttel később ovuláltam is.

Viszont tegnap meg ma ugyanezt tapasztaltam a jobb oldalon!

Akkor most mi ez?! Létezhet, hogy egy adott cikluson belül mindkét petefészekben domináns tüsző alakul ki?

(...már arra is gondoltam, hogy esetleg a korom is indukálhat érdekességeket...)

Ha valakit érdekel, csatolom a hőgörbémet.

[link]

Ági

A pozitívat tesztelőknek gratulálok! :)

2016. jún. 7. 11:10
 146/440 A kérdező kommentje:
Ági! Én hallottam olyanról, hogy egy hónapban 2 tüszőrepedés is van/volt. Szóval azért próbálkozzatok! A görbédet nem néztem,mert nem értek hozzá egy kicsit se... De remélem valaki tud okosabbat is mondani neked!
2016. jún. 7. 11:32
 147/440 A kérdező kommentje:
Betti! Azt szokták mondani, hogy az együttlét utáni 15 napon már mutatnia kellene a tesztnek. Szóval ha számolunk, pont ma van a 15. nap. Azért még ne add fel, de nem is éld bele magadat... :(
2016. jún. 7. 11:33
 148/440 anonim ***** válasza:
Mar napkozbenibol is, ugye? Bo 3 orat tartottam vissza a teszt elott. Ha meg kesobb volt az ovum, akkor meg 23-al pont le is csusztunk.. jol gondolom? ne haragudjatok a hulye lerdeseimert, de nem vagyok ebben tul jartas, csak itt okosodom ez ugyben koztetek :) Betti
2016. jún. 7. 11:43
 149/440 A kérdező kommentje:
A spermium akár 72 órát is életképes, így várhat az érett petére. A pete meg kb. 24 órát életképes. :) Szóval előtte és utána is van esély, ezért is mondják, hogy 2 naponta célszerű együtt lenni... Mondjuk ez szerintem sokunknak nem adatik meg! :)
2016. jún. 7. 13:25
 150/440 anonim ***** válasza:

No csajok, most jött rendbe a feltöltős oldal, íme a linkek:

[link]

[link]

2016. jún. 7. 13:56
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!