Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯
 151/440 anonim ***** válasza:
[link] ez a mai ovus tesztem , [link] es itt a tobbit odacsatoltam , szoval nagyon halvanyan latszott a 2 csik amikor rogton raneztem .... szoval nem is tudom most mi van ??? valaki tudna?? koszonom ,.. cukibaba
2016. jún. 7. 14:04
 152/440 anonim ***** válasza:
cukibaba, ettől negatívabbak nem is nagyon lehetnének. Folytasd a tesztelést!
2016. jún. 7. 14:14
 153/440 anonim ***** válasza:
hat igen tudom hogy neghativ , de a tegnapi erosebb volt ! na mindegy :) koszonom akkor...
2016. jún. 7. 14:21
 154/440 A kérdező kommentje:

Pinkygreen! Drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen és szépen erősödjön a teszted! :)

Cukibaba! Én nem értem az ovu teszthez, de kívánom neked is az erősödést! :)

2016. jún. 7. 15:07
 155/440 anonim ***** válasza:
52%
koszi szepen :D cukibaba .
2016. jún. 7. 15:53
 156/440 anonim ***** válasza:

Ági

Szerintem nem volt a 9 cn-on ovu, mivel nagyon sokáig lent volt a hő, én inkább a 18 cn-ra tenném, mert onnan van az emelkedett hőmérséklet. 1-1 nap kiugrás lehet bármikor.

Cukibaba ezek mind negatív tesztek még, az semmit nem jelent hogy tegnap erősebb volt, lehet koncentráltabb volt a vizelet, ennyi. Folytasd tovább!

Rólam: mióta elmúlt a mensi még mindíg vannak kicsi görcsök, szurkák, és ma volt egy nagyon pici halvány rózsaszín valami a wc papíron. Hmmm megint produkál valami érdekeset a szervezetem.

Dirty

2016. jún. 7. 20:02
 157/440 anonim ***** válasza:

Újabb negatív...feladtam ezt a hónapot, csak jönne már meg akkor, hogy belevághassunk a következő hónapba! :( Nagyon elszomorodtam.

Bébé

2016. jún. 8. 05:35
 158/440 anonim ***** válasza:

Sajnálom Bébé!

Én 12. dpon vagyok és még csak nem is dereng semmi... a mellem eddig majd szétrobbant, mára pedig sokat enyhült... itt se lesz baba.

Lepke

2016. jún. 8. 07:06
 159/440 anonim ***** válasza:

Dirty :), bár a kérdés nem erre vonatkozott, de persze, hogy nem a 9. cn-on volt az ovulációm, írtam is, hogy kb. 1 héttel azt követően. De az ovulációt nyilván megelőzi a peteérés folyamata, aminek már lehetnek testi tünetei...

Te hol tartasz a ciklusodban?

Ági

2016. jún. 8. 08:49
 160/440 A kérdező kommentje:

Lepke és Bébé! Fel a fejjel! Nem szabad elkeseredni ( max. 1 napig! :D ). Én is így szoktam lenni, de vigasztaljon a tudat, hogy nem ti vagytok az egyetlenek, akik ezt élik át és ugyanilyen érzésekkel küzdenek!

Valaki tud esetleg természetes gyógymódot a prolaktin szint beállításához vagy ha tényleg ez a probléma, csak a gyógyszer segíthet?Megmondom őszintén nem szívesen járnék endokrinológiushoz hónapokon át! :(

2016. jún. 8. 08:59
❮❮ ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!