Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Eléggé fájogat, ég az alhasam. Nem tudom mi lesz ebből... 😩 Szerintetek van értelme holnap is tesztelni vagy majd csak hétfőn?? 😉 Mondjuk tényleg nagyon korai vagyok...csak ne lett volna az a tegnapi halvány pozi teszt... 😒 Megnéznétek újra?? Nem lehet hogy csak hibás volt??
Gitta
Hát lehet, de most már nem akarok reménykedni, mert még nagyobb lenne a csalódás, inkább koncentrálok a következő hónapra. Amúgy nekem csak a derekam fáj, meg nem tudom milyen az a "hasszurka", de néha olyan, mintha belül tűvel megszúrnának egy picit, aztán elkezdem vakarni a hasam és elmúlik. Mondjuk ilyen tünetem akkor volt utoljára, amikor fel voltam fázva, amit csak 8 év alatt sikerült kikezelnem, úgyhogy most inkább azon aggódom, hogy nehogy megint felfázás legyen, mert abba belehalok. :S
Lyna (vagy Gitta? már nem tudom :D) én megnéztem újra a tesztedet és úgy tűnik, mintha el lenne egy kicsit mosódva. Ezen az oldalon láttam már ilyeneket és volt amiből lett baba és volt amiből nem. Nem egyértelmű. A helyedben még holnap nem tesztelnék, csak hétfőn, ha addig sem jön meg. De ha te szeretnél, akkor ne fogd vissza magad! :D
Közben nekem meg kiderült, hogy tavaly novemberben lejárt a teszt, amit használtam, az nagy baj? :D
Bébé
Sajnalom Gitta, de ahogy a Kerdezo is mondja addig semmi sem biztos mig nem jon meg.
Egyebkent szornyu dolog ez a turelmetlenseg amivel kuzdunk, csomo csalodastol megkimelhetnenk magunkat ha kepesek lennenk varni....de hat ez van.
Ma vagyok a 8. Dpon es teljesen negativ. En a netrol rendelt one stepet hasznalom, de nincs tapasztalatom a tesztekben.
Elso gyermekemnel pl 16 napos kesesnel teszteltem, mert nem gondoltam, hogy sikerult hiszen minden tunetem megvolt ami menstruacio elott szokott, azt hittem csak kesik, mert az azt megelozo honapban is kesett 10 napot vedekezes mellett.
Ehhez kepest most meg a nemvart elso napjat sem birom kivarni :D
Szoval fel a fejjel Gitta, meg semmi nem dolt el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!