Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/440 A kérdező kommentje:
Gitta és Bébé!Még nincs semmi veszve!😃Addig amíg nem jön még,van remény!
2016. jún. 4. 07:36
 92/440 anonim ***** válasza:

Eléggé fájogat, ég az alhasam. Nem tudom mi lesz ebből... 😩 Szerintetek van értelme holnap is tesztelni vagy majd csak hétfőn?? 😉 Mondjuk tényleg nagyon korai vagyok...csak ne lett volna az a tegnapi halvány pozi teszt... 😒 Megnéznétek újra?? Nem lehet hogy csak hibás volt??

Gitta

2016. jún. 4. 08:31
 93/440 anonim ***** válasza:

Hát lehet, de most már nem akarok reménykedni, mert még nagyobb lenne a csalódás, inkább koncentrálok a következő hónapra. Amúgy nekem csak a derekam fáj, meg nem tudom milyen az a "hasszurka", de néha olyan, mintha belül tűvel megszúrnának egy picit, aztán elkezdem vakarni a hasam és elmúlik. Mondjuk ilyen tünetem akkor volt utoljára, amikor fel voltam fázva, amit csak 8 év alatt sikerült kikezelnem, úgyhogy most inkább azon aggódom, hogy nehogy megint felfázás legyen, mert abba belehalok. :S

Lyna (vagy Gitta? már nem tudom :D) én megnéztem újra a tesztedet és úgy tűnik, mintha el lenne egy kicsit mosódva. Ezen az oldalon láttam már ilyeneket és volt amiből lett baba és volt amiből nem. Nem egyértelmű. A helyedben még holnap nem tesztelnék, csak hétfőn, ha addig sem jön meg. De ha te szeretnél, akkor ne fogd vissza magad! :D

Közben nekem meg kiderült, hogy tavaly novemberben lejárt a teszt, amit használtam, az nagy baj? :D

Bébé

2016. jún. 4. 09:04
 94/440 anonim ***** válasza:
nekifogtam ovu tesztelni , 6 tesztem van csak , persze hogy negativ lett , szoval nagyon halvanyan latszik a csik... amikor csinaltam ezelotti honapban valamikor sokkal erosebb volt ..... cukibaba ... [link] ez volt a multkori ovulacios tesztem , itt szerintetek pozitiv fele haladt?? most alig latszik a masodik csik ,,
2016. jún. 4. 11:37
 95/440 anonim ***** válasza:
holnap nem tudok ovu tesztelni mert megyek dolgzni es nincs idom ra ,,, na de az nem gond igaz? :) remelem ok lessz minden , cukibaba
2016. jún. 4. 11:49
 96/440 anonim ***** válasza:

Sajnalom Gitta, de ahogy a Kerdezo is mondja addig semmi sem biztos mig nem jon meg.

Egyebkent szornyu dolog ez a turelmetlenseg amivel kuzdunk, csomo csalodastol megkimelhetnenk magunkat ha kepesek lennenk varni....de hat ez van.

Ma vagyok a 8. Dpon es teljesen negativ. En a netrol rendelt one stepet hasznalom, de nincs tapasztalatom a tesztekben.

Elso gyermekemnel pl 16 napos kesesnel teszteltem, mert nem gondoltam, hogy sikerult hiszen minden tunetem megvolt ami menstruacio elott szokott, azt hittem csak kesik, mert az azt megelozo honapban is kesett 10 napot vedekezes mellett.

Ehhez kepest most meg a nemvart elso napjat sem birom kivarni :D

Szoval fel a fejjel Gitta, meg semmi nem dolt el!

2016. jún. 4. 13:30
 97/440 anonim ***** válasza:
Lepke voltam.
2016. jún. 4. 13:31
 98/440 anonim ***** válasza:
94/95os kerdesemre jo lenne ha nekem is valaszolna valaki
2016. jún. 4. 14:44
 99/440 anonim ***** válasza:
[link] ez a mostani ivulacios tesztem , tudom nem jelent semmit , de a napokban meg azt az 5 darabot elvegzem hatha erosodni fog , remelem a ciklusom is 29-30 napra jon meg most is a duphaston miatt , de persze maskepp remelnem hogy oszejonne a baba ! meg aztan a tobbi ovulacios tesztet is felfogom tolteni , csak akartam latni hogy kozeledek az ovuhoz , mert tudom hogy halvanyabb is szokott lenni .... cukibaba vagyok !!!!! a multbeli hozzaszolasomkor a teszten pedig az erosebb az a csik ,igaz? :) Cukibaba
2016. jún. 4. 14:56
 100/440 anonim ***** válasza:
az elsohoz kepest ott mar volt ovum ? ha pozi lesz az ovu teszt akkor kell egyutt lenni es utanna ha negativ?? cukibab a
2016. jún. 4. 14:57
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!