Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/440 anonim ***** válasza:

Gépen én sem látom, de telefonon néztem először és ott ha ránagyítok lehet látni valamit... Jajj, nagyon szorítok! Reggel tesztelj és írj!!! :)

Gitta

2016. jún. 2. 20:59
 62/440 anonim ***** válasza:

Mintha lenne ott valami. Reggel csinálj még egyet. Szorítunk neked

Dirty

2016. jún. 2. 21:03
 63/440 A kérdező kommentje:
Bocsi,h ilyen röviden válaszoltam,de a lányom rendeztem!Az benne a durva,hogy titokban néztem a játszótéren.A férjem nem akarom be a tesztelésre,erre a hátam mögül kiugrott,hogy mit csinálsz?Na,lebuktam.😀 Azt mondja: szugeràlod az egy csíkot,hogy kettő legyen belőle? És képzeljétek,azt mondta làtja a 2. csíkot,igaz azt nem tudtuk eldönteni,hogy szàradàsi-e,de szerintem az lehetett.Mondtam neki fogytàn a tesztek és leült a gép elé és teszteket keresett nekem.Olyan drága! 😊
2016. jún. 2. 21:04
 64/440 A kérdező kommentje:
Avatom be... Tablet önálló életet él...
2016. jún. 2. 21:05
 65/440 anonim ***** válasza:

En sajnos semmit nem latok rajta😔 pedig ugyan azon nezem amin eddig is.! De remelem hamarosan ket eros csikot latunk kerdezo :)

A

2016. jún. 2. 21:32
 66/440 A kérdező kommentje:
Most hagytam abba sírást...Jó lenne a 2 csík,mert besokaltam!Jó éjt!Holnap írok,ha tudok.
2016. jún. 2. 21:51
 67/440 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező! Mi újság? Teszteltél reggel? Amúgy milyen tesztet használsz? Megy a drukk!!!! 😊

Gitta.

2016. jún. 3. 06:58
 68/440 A kérdező kommentje:
Gitta! Nem kellett tesztelni, mert reggelre sunyi módon megjött a bajom... Azért mondom, hogy sunyi módon, mert előtte való nap már mindig fáj a derekam, a hasam és ingerült vagyok, most ezek elmaradtak. Ez van... Majd talán a nyaralás jó hatással lesz ránk! :) Jövő vasárnaptól megyünk nyaralni, igaz amikor jövünk haza akkor lesz elvileg ovum, de remélhetőleg kicsit előbb lesz vagy kitartanak a katonák. :) A következő nemvártam időpontja 30.a-, így még ebbe a hónapba én is beleférhetek pozi tesztesnek! :) Mindenkinek megy a drukk ezerrel! :) Legyetek sikeresebbek, mint én!
2016. jún. 3. 10:15
 69/440 A kérdező kommentje:
Ja, ez lemaradt, hogy az e-bayről rendelt tesztem van, de pont tegnap nézte a férjem, hogy ilyet már nem lehet kapni, szóval meg vagyok lőve, hogy milyet rendeljünk, mert olcsó kell, de az one step-ről sok jót nem hallottam, olyat nem akarok rendelni, de abból rengeteg van. A másikak nevét meg nem is hallottam. Van otthon normális tesztem is, de az megerősítésre kell majd, ha végre 1x 2 csíkos lesz rendesen a tesztem. :)
2016. jún. 3. 11:16
 70/440 anonim ***** válasza:

Sajnálom! 😩 De fel a fejjel, majd június 30án meglesz az a pozitív teszt!!! 😊

Én a vaterán vettem DAVID tesztet, elvileg 10es érzékenységú. Mivel a korábbi ciklusokkal ellentétben még mindig nem barnázok és nagyon égnek, fjnak a melleim, veszek ma a rossmannban facelle tesztet, meg vmi komolyabbat is.

Holnap még csak a 10.dpon leszek. Nincs még értelme tesztelni ugye? 😂

2016. jún. 3. 11:46
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!