Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/440 anonim ***** válasza:
100%

Ez az első próbálkozós hónapunk. Már van egy kisfiam ( 5 éves ), ő elsőre összejött. Félő, hogy a 2. baba nem lesz ilyen gyors, de azért reméljük :)

Lepke

2016. jún. 2. 13:04
 42/440 anonim ***** válasza:
100%

Én azt vettem észre, hogy szinte folyamatosan éhes vagyok. Hiába ettem, utána szinte azonnal megint és fel is vagyok fújódva, de azt mindig csak délután. Ez már lehet jó jel? :) Nem hallottam még ilyen tünetekről azért kérdezem.

Bébé

2016. jún. 2. 13:32
 43/440 A kérdező kommentje:

Lepke!A lányom nekem is elsőre sikerült.Most meg...

Igyekszem írni a többieknek is,de ma itt a főnököm egész nap,mindent làt és nem akarok lebukni...Ő még nem tudja,hogy babàt szeretnék.Most is telóról vagyok.Viszont lenne egy gyors kérdésem hozzátok.Akik régebb óta itt vannak tudjàk,hogy töltöttem fel reményre okot adó teszteket,amiket A még is szerkesztett,de sajnos nem lett baba.Lehetséges az,hogy én mintha làtnék valamit,de lefotózni nem tudom és a szerkesztésében se látszik semmi?Lehet màr teljesen meghülyültem... 😑

2016. jún. 2. 13:34
 44/440 anonim ***** válasza:
100%

Kerdezo,szerintem akkor az negativ! 😐😔

Legalabbis en ugy vagyok vele,hogy ha nem latszik lefotozva,akkor nincs is ott semmi!

Egyebkent ilyen velem is volt mar,hogy en lattam,de nem tudtam lefotozni,mert azon semmi nem latszott! Hat negativ is volt... 😐

De ez meg nem jelenti azt,hogy kesobb is negativ lesz! 😊

A

2016. jún. 2. 13:38
 45/440 A kérdező kommentje:
A!4-én kéne még jönnie,szóvál így màr sokat nem vàrok tőle...
2016. jún. 2. 14:12
 46/440 A kérdező kommentje:
Ha elírok valamit,a telefonom is hülyéskedik.Bocsi!
2016. jún. 2. 14:13
 47/440 anonim ***** válasza:
100%

De ha 4.-en kellene,akkor meg siman jo lehet!!

Ne add fel! :)

A

2016. jún. 2. 14:32
 48/440 A kérdező kommentje:
Nem hinném,de mind1. 😔
2016. jún. 2. 14:37
 49/440 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok... 27. Ciklusnap negativ du. Teszt... lehetvebbol meg valami? Jajj miert is vagyok ennyire turelmetlen... Betti
2016. jún. 2. 14:53
 50/440 anonim ***** válasza:
100%
cukibaba vagyok , ma vagyok a ciklus 11 napjan es barnazok de persze nem tudom meddig !! sajnos nem tudom hogy alandoan miert barnazok a ciklus kozepen :(( jovo heten kell ujra elkezdenem a duphastont szedni , mint ahogy mondtam mar kb 25 re kellene megjonnie , es abban gondolkodok hogy menjek el a nogyogyaszhoz kb amikor gondolom hogy lenne ovum , hogy esetleg lat e majd valamit .... tobbieknek megy a drukk !! Andi nagyon orvendek hogy jol vagy es a baba is :d
2016. jún. 2. 15:01
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!