Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Sziasztok én 23ra nem várom, már nagyon izgulunk, remélem pozitív lesz. Szeretnénk már nagyon babót :) Igaz, meg csak két hónapja próbálkozunk, de hátha :) Szorítok mindenkinek.
A
Sziasztok!
Mostanság kellene lennie a peteérésemnek, illetve már egy hete lehetne, de még nem volt hőgörbe szerint, szóval még nem tudom, hogy mikorra nem várom.
Szeptember óta próbálkozunk, azóta volt egy korai vetélés (vagy kémiai terhesség) januárban, aztán tartottunk egy kis szünetet, de azóta ez a második próbálkozós hónap.
Szurkolok mindenkinek!
Kodoc
Sziasztok! Én is csatlakozom. 12-re nem várom.
...néhány hete kiderült, hogy a húgoméknál is jön a baba, és ooolyan jó lenne, ha pár hónap különbséggel szülhetnénk meg a kis unokatesókat. 😊
Ági
Levendulla neked nem kell a vegere irni az "A"-t,mivel irja a Levendulla-t, ezert nem is kever ossze senkivel
Igy viszont megteveszto,mert a kezdetek ota en vagyok "A" 😉
Szoval legyszi te ne ird a vegere azt,hogy "A" :D
Amugy kerdezo kitartok a vegsokig :D csak rossz egesz nap fekudni! Nameg ez a hol kivanok valamit,hol undorodok tole. Ma pl egesz nap ossz vissz 3vajas kiflit ettem,egyedul az ment le...
Na de mi akartuk ezt! :D
A
Sziasztok,gratula a pozi teszthez.
Mi most kezdtük a hónapban a tesó projektet. Bàr félek kicsit,hogy össze is jött egyből,meg izgulok is.
Juni 6-ra nem vàrom.
Szurkàlàs,mellfàjdalom van. Meg szorulàs- nàlam ez jelzés volt a gyerkőcöknél,persze nem erre alapozom,de olyan jó lenne nem egy évet vàrni megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!