Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)

2016. jún. 1. 12:58
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/440 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok én 23ra nem várom, már nagyon izgulunk, remélem pozitív lesz. Szeretnénk már nagyon babót :) Igaz, meg csak két hónapja próbálkozunk, de hátha :) Szorítok mindenkinek.

A

2016. jún. 1. 18:50
 22/440 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok! Én 4-7 között nem vàrom. Ez a masodik hónap probàlkozàsunk. Egyenlőre 4nappal ezelott volt egy negativ teszt, tunet annyi, h reggel ehen akartam halni, pedig soha nem reggelizek, meg almos vagyok egesz nap. De hat ez a mensitol is lehet. Szetintetek mikor erdemes tesztelni? Maj.7 volt meg utoljara, es 27-34 kozotti ciklusaim vannak. Mindenkinel megy a szoritas :)Betti
2016. jún. 1. 19:06
 23/440 anonim ***** válasza:
100%
en junius 25 re kb varom :) cukibaba , szoval inkabb ne jonne meg :)
2016. jún. 1. 19:21
 24/440 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Eddig csak olvasgattam most úgy döntöttem csatlakozom én is!15.-ére nem várom.Most vagyok pé időszakban.Ez a 6. hónap remélem most összejön!Kis tesó lenne már van egy 4.5 éves nagy fiam.Drukkolok mindenkinek akinek már nem sok van a nem vártig. Kata
2016. jún. 1. 19:28
 25/440 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok!Én 10.-re nem várom ez a 6.-ik próbálkozós hónapunk.Zia
2016. jún. 1. 20:20
 26/440 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok!

Mostanság kellene lennie a peteérésemnek, illetve már egy hete lehetne, de még nem volt hőgörbe szerint, szóval még nem tudom, hogy mikorra nem várom.

Szeptember óta próbálkozunk, azóta volt egy korai vetélés (vagy kémiai terhesség) januárban, aztán tartottunk egy kis szünetet, de azóta ez a második próbálkozós hónap.

Szurkolok mindenkinek!

Kodoc

2016. jún. 1. 20:43
 27/440 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok! Én is csatlakozom. 12-re nem várom.

...néhány hete kiderült, hogy a húgoméknál is jön a baba, és ooolyan jó lenne, ha pár hónap különbséggel szülhetnénk meg a kis unokatesókat. 😊

Ági

2016. jún. 1. 20:44
 28/440 anonim ***** válasza:
100%

Levendulla neked nem kell a vegere irni az "A"-t,mivel irja a Levendulla-t, ezert nem is kever ossze senkivel

Igy viszont megteveszto,mert a kezdetek ota en vagyok "A" 😉

Szoval legyszi te ne ird a vegere azt,hogy "A" :D

Amugy kerdezo kitartok a vegsokig :D csak rossz egesz nap fekudni! Nameg ez a hol kivanok valamit,hol undorodok tole. Ma pl egesz nap ossz vissz 3vajas kiflit ettem,egyedul az ment le...

Na de mi akartuk ezt! :D

A

2016. jún. 1. 21:15
 29/440 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok,gratula a pozi teszthez.

Mi most kezdtük a hónapban a tesó projektet. Bàr félek kicsit,hogy össze is jött egyből,meg izgulok is.

Juni 6-ra nem vàrom.

Szurkàlàs,mellfàjdalom van. Meg szorulàs- nàlam ez jelzés volt a gyerkőcöknél,persze nem erre alapozom,de olyan jó lenne nem egy évet vàrni megint.

2016. jún. 1. 23:50
 30/440 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi,utolsó vagyok.

Nóra

2016. jún. 1. 23:51
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!