Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit június végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit, áprilisit és májusit is én írtam ki)
Sziasztok, Andi vagyok az elozo honapokbol, tegnap voltam 12.heti uh-on, es minden szepen latszodott, szepen fejlodik a torpem. :)
Nezlek tovabbra is titeket, es szoritok! :)
De sokan lettünk! Igyekszem mindenkinek írni!
Bébé! Most még elhiszem, hogy nem görcsölsz rá,de akinek sokáig nem jön össze, azok sajnos majdnem minden befeszülnek. :( Kívánom, hogy te ne juss el idáig! Sok sikert és várom a fejleményeket. Szerintem vasárnap reggel tesztelhetsz! ::) Ha negatív lesz, ne keseregj és ha megjön, új hónap, új esély!
Gitta! Nem lehet tudni, de bízok benne, hogy beágyazódás és nem mensi miatt vannak a tünetek. Sok embernél a 2 nagyon hasonló! Oda is megy a drukk és te is írj! :)
Nella! Elhiszem, hogy kezdesz elkenődni, de gondolj azokra, akik már sokkal régebb óta próbálkoznak, hogy őt mit érezhetnek...Nekik sokkal nehezebb. Amúgy meg jönni fog az a baba, ha jönni akar! :) Örülök, hogy tetszik a csoport! Nagyon jó kis csapat szokott is lenni és mindenki nagyon örül a másik sikerének, örömének! Na meg tartjuk egymásban a lelket is, ha épp az kell! :) Drukkolok!
levendulla! A 23 még odébb van. Még az ovu is előtted áll, nem? Mert ha igen, akkor sok sikert! Amúgy A-nak igaza van, egyrészt már rég van egy A-nk és neked kiírja a „neved”.
Betti! Én is elvileg 4-re nem várom. De nekem szerintem nem sikeres ez a hónap se. Ez van. Szerintem 4-én már tesztelhetsz, de mivel kusza a ciklusod, ne kenődj el, ha negatív lesz, tesztelj 2 nap múlva, ha addig nem jön meg.
Cukibaba! Drukk!
Kata! Örülök, hogy itt vagy és most írsz is! Hajrá a termékeny időszakra és várom a fejleményeket!
Zia! Neked is örülök, sok sikert!
Kodoc! Mi is szeptember óta próbálkozunk a tesóval, mi szünet nélkül. Remélem hamar sikerül a baba mindkettőnknél!
Ági! Drukkolok, hogy sikerüljön, és együtt babázhassatok!
A! Pontosa, mi akarjuk ez a „kínt” Jobb lesz hamarosan, hidd el! Bár már én is a rosszulléttel szenvednék, de csak nem akar összejönni…
Nóra! Mennyi idős a gyermeked és miért tartasz attól, hogy most sikerült is? Mások mindent megadnának, ha 1., 2. próbálkozós hónapban sikerülne… Drukkolok! 6.-a lassan itt van!
Andi! De jó! Nagyon örülök és annak is, hogy te is maradtál! A szorítás meg minden próbálkozósra ráfér!
Hat azert nem a leg kellemesebb dolog,hogy egy orat gondolkozok azon,hogy mossak-e vagy ne 😂 rendesen erot kell vennem magamon akkor is,ha pisilni megyek 😐
Viszont meg sem kozeliti az elso terhessegemet ez a rosszullet! Szoval akar meg a ket kezem is ossze tehetem :D
De drukkolok,hogy te is minel elobb "rosszul legyel" :)
Jó sokan lettünk :)
A
Minden rosszullét elfog múlni december közepén :D
Nicol mi a helyzet azóta????
Dirty
Ja elfelejtettem oda irni... #34 vagyok es
A
Mar elloptak a kis betumet es el is felejtem odairni! :D
Na igen,Nicolera en is nagyon kivancsi lennek! Ugy eltunt!😱
A
Van egy 8 éves fiú,meg egy 4 hónapos làny. Rà kellet nagyon nagyon nagyon sokat vàrni. :-(
Annyira örültünk neki :-) és azóta a két csìk óta imàdjuk. Szeretnénk egy harmadikat is, de màr "nem érünk" rà ennyit vàrni. Ezért próbàlkozunk ilyen hamar,doki szerint ilyenkor "tiszta" a méh,könnyebben tapad meg a baba,csak ugye a szoptatàs bezavarhat,bàr a ciklusom azonnal helyrejött szülés utàni hónapban.
De belegondoltam,ha egyből sikerült,akkor lesz egy pici meg egy kicsi,jó nehéz lesz.Innen a félelem.
39-es vagyok, becenév lemaradt.
Lepke
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!