Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯
 191/251 anonim ***** válasza:
ezek szerint igen ..beallitja a ciklusom . majd elfogok menni a nogyogyaszhoz hogy lassam van e meg esetleg cisztam es meglatom jovo honapban hogx fog megjonni ... . . :) cukibaba .... ja ea remekem hogy hamarosan jonni fog akkor a baba is
2016. máj. 25. 08:47
 192/251 A kérdező kommentje:

Dirty! Nagyon drukkolok! Majd írd ám meg, hogy mi lett az eredmény!

Én nagyon nem tudom, hogy mikor lehetett ovum, így azt se tudom hányadik napon tarthatok. Olyan 19 és 22 között lehetett. Elvileg 4-re nem várom. Jövő szerdára írta az első tesztet az egyik oldal, ahol kiszámoltam, hogy mikor lehetett, de mivel semmi tünetem nem volt, így még viszonyítani se tudok hozzá... :(

Cukibaba! Hidd el, jönni fog, ha jönni akar! :)

2016. máj. 25. 09:38
 193/251 anonim ***** válasza:
hat remelem hogy igy ha rendezodik a ciklusom akkor minden rendben lesz ! :) cukibaba , meg jelentkezek aztan .
2016. máj. 25. 10:31
 194/251 A kérdező kommentje:
Rendben! :)
2016. máj. 25. 13:13
 195/251 A kérdező kommentje:
Többiek?
2016. máj. 25. 14:08
 196/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Bettina vagyok! Mi újság van veletek?Kicsit régen voltam már itt fent!!
2016. máj. 25. 14:15
 197/251 anonim ***** válasza:

Nekem ha az utolso mensit nezzuk mar 8hetesnek kellene lennem,a doki pedig vissza vett 6hetesnek,mert olyan pici meg a baba!nem eri meg el az 1cm-t sem 😔 amit nem is ertek,hogy miert lehet ilyen pici! viszont a szivecskejet mar lattuk luktetni! 😊

Eleg ramatyul vagyok minden nap,de hala istennek a hanyas eddig elkerult! :D

Mi ujsag babavarok? Valami tunet? Kerdezo,hogy sikerult a "nyaralas"? :)

A

2016. máj. 25. 16:03
 198/251 rosiegirl ***** válasza:
Sziasztok! Par honapja amikor 11 napot keaett irogattam ide. Akkor nem volt szerencsem es egy ideig nem is foglalkoztam az egesszel mondvan lesz ami lesz. Ebbe a honapba ket nappal nemvart elott csinaltam egy tesztet csak ugy hirtelen otlettol vezerelve. Nagyon meglepodtem a szep eros poozin. Nagy az orom. Kb 5 hetes lehetek ha jol szamolok. A hanyinger mar megvan meg a fejfajas. Remelem mindenki jol van :*
2016. máj. 25. 16:49
 199/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Az jó jel ha nagyon érzékeny a mellem?

Hányingerem van, néha megszédülök...

Bettina vagyok és szombatra nem várom!!

2016. máj. 26. 08:51
 200/251 A kérdező kommentje:

A! Kitartást! Jobb lesz! Szóval pici a drágád, majd megnő! :) Még nem voltunk nyaralni, majd jövő hónapban megyünk (júni12-től). Szóval lehet már babásan megyek, igaz nem reménykedem... Jövő hét végére nem várom ( húúú, de messze van még... :D ). Tegnap a jobb petefészkem délután szúrkált, este meg ilyen hullámokban érzetem benne valami fura érzést... Nem tudom megfogalmazni, hogy mi volt, mert fájni nem fájt, csak éreztem... Tényleg olyan volt, mint amikor egy nyomó hullám végigszalad. Passzolom, hogy mi lehetett, beágyazódásnak korainak tartom és mint írtam is, fogalmam sincsen mikor lehetett ovum. :(

Rosiegirl! Nagyon gratulálok! Volt valami tüneted vagy megérzésed, bármi, ami miatt teszteltél? Képet raksz fel nekünk? Had "irigykedjünk"! :)

2016. máj. 26. 08:54
❮❮ ... 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!