Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Dirty! Nagyon drukkolok! Majd írd ám meg, hogy mi lett az eredmény!
Én nagyon nem tudom, hogy mikor lehetett ovum, így azt se tudom hányadik napon tarthatok. Olyan 19 és 22 között lehetett. Elvileg 4-re nem várom. Jövő szerdára írta az első tesztet az egyik oldal, ahol kiszámoltam, hogy mikor lehetett, de mivel semmi tünetem nem volt, így még viszonyítani se tudok hozzá... :(
Cukibaba! Hidd el, jönni fog, ha jönni akar! :)
Nekem ha az utolso mensit nezzuk mar 8hetesnek kellene lennem,a doki pedig vissza vett 6hetesnek,mert olyan pici meg a baba!nem eri meg el az 1cm-t sem 😔 amit nem is ertek,hogy miert lehet ilyen pici! viszont a szivecskejet mar lattuk luktetni! 😊
Eleg ramatyul vagyok minden nap,de hala istennek a hanyas eddig elkerult! :D
Mi ujsag babavarok? Valami tunet? Kerdezo,hogy sikerult a "nyaralas"? :)
A
Sziasztok! Az jó jel ha nagyon érzékeny a mellem?
Hányingerem van, néha megszédülök...
Bettina vagyok és szombatra nem várom!!
A! Kitartást! Jobb lesz! Szóval pici a drágád, majd megnő! :) Még nem voltunk nyaralni, majd jövő hónapban megyünk (júni12-től). Szóval lehet már babásan megyek, igaz nem reménykedem... Jövő hét végére nem várom ( húúú, de messze van még... :D ). Tegnap a jobb petefészkem délután szúrkált, este meg ilyen hullámokban érzetem benne valami fura érzést... Nem tudom megfogalmazni, hogy mi volt, mert fájni nem fájt, csak éreztem... Tényleg olyan volt, mint amikor egy nyomó hullám végigszalad. Passzolom, hogy mi lehetett, beágyazódásnak korainak tartom és mint írtam is, fogalmam sincsen mikor lehetett ovum. :(
Rosiegirl! Nagyon gratulálok! Volt valami tüneted vagy megérzésed, bármi, ami miatt teszteltél? Képet raksz fel nekünk? Had "irigykedjünk"! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!