Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Zsu! Örülök! Nálunk a 30. héten derült ki csak, hogy kislány, mert mindig úgy fordult, hogy nem lehetett semmit se látni. :) Addig azt hittük, hogy fiú! :D Amikor kiderült, hogy lány és mentünk haza az orvostól fél órán keresztül némán ültünk egymás mellett a párommal, próbáltuk feldolgozni... :) Mindenképpen jelezz majd a pénteki vizsgálat után is!
Többiek? Ki hogy áll?
Dirty vagyok.
Én most jelenleg még számolom a napokat, hogy mikor teszteljek. Furcsa módon a múlt hónapoz képest semmi fájás, semmi szurkálás.
Ilyen a görbém:
Ha a valós ovuhoz nézzük akkor 30-31 körül nem kellene megjönnie.
Dirty
Nagyon drukkolok és várom az eredményt!
Nekem ma annyira fáj a hasam, mint a fene... Nem tudom mitől, de nagyon... Nyákom még nem volt... Attól még lehet peteérés, érő vagy érett pete, hogy nincs termékeny nyák?
Sziasztok!
Hát megjártam a vizsgálatot (rosszul lettem az éhgyomor plusz vízivás miatt, úgy vittek be, mert megvárattak eléggé...). Sajnos nem vidám a helyzet, epekövem van. Lehet hogy évek óta, csak mivel nem vagy alig volt tünet, ezért nem foglalkoztam vele.
Lehet hogy műteni kell hamarosan. Eléggé ki vagyok.
Mert kérdeztem, hogy mi lenne jó, mert ha ilyenek maradnak a tünetek, mint eddig, akkor nem műttetném, csak szülés után. Viszont azt mondta, hogy nem kiszámítható, hogy mi lesz. A hasam nőni fog, lehet bármi. Begörcsölök, vagy elzáródik a vezeték, és pár hónap múlva már nem igazán műthető.
Konzultálnom kell a háziorvossal, a nőgyógyásszal, meg egy sebésszel is. Csak ne nekem kelljen dönteni, ettől vagyok kiborulva... :( Meg a műtét gondolatától is, bár állítólag laparoszkópiás, de mégiscsak a hasam. :(((
Dirty!
Ne tesztelj még, nem tudom mit mértél a mai napon, de még csak a 4. dpo-n vagy, kitolódott a peteérésed.
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!