Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯
 171/251 A kérdező kommentje:

Zsu! Örülök! Nálunk a 30. héten derült ki csak, hogy kislány, mert mindig úgy fordult, hogy nem lehetett semmit se látni. :) Addig azt hittük, hogy fiú! :D Amikor kiderült, hogy lány és mentünk haza az orvostól fél órán keresztül némán ültünk egymás mellett a párommal, próbáltuk feldolgozni... :) Mindenképpen jelezz majd a pénteki vizsgálat után is!

Többiek? Ki hogy áll?

2016. máj. 19. 08:13
 172/251 anonim ***** válasza:

Dirty vagyok.

Én most jelenleg még számolom a napokat, hogy mikor teszteljek. Furcsa módon a múlt hónapoz képest semmi fájás, semmi szurkálás.

Ilyen a görbém:

[link]

2016. máj. 19. 09:01
 173/251 A kérdező kommentje:
Dirty! Sajnos én nem nagyon értek a görbéhez, csak annyit tudok, hogy a hőnek fenn kell lennie és maradnia... :) Mikorra nem várod? Nem figyeltem meg annyira, csak a hőt néztem.
2016. máj. 19. 10:11
 174/251 anonim ***** válasza:

Ha a valós ovuhoz nézzük akkor 30-31 körül nem kellene megjönnie.

Dirty

2016. máj. 19. 12:10
 175/251 A kérdező kommentje:
Dirty! Az még odébb van... Én 28-án vagy 29-én már biztos tesztelnék. Nekem most lesz ovum a hétvégén elvileg és 4-ére nem várom.
2016. máj. 19. 14:31
 176/251 anonim ***** válasza:
Szerintem 28-án már próbálok egy tesztet, van itthon bőven :)
2016. máj. 19. 17:00
 177/251 A kérdező kommentje:

Nagyon drukkolok és várom az eredményt!

Nekem ma annyira fáj a hasam, mint a fene... Nem tudom mitől, de nagyon... Nyákom még nem volt... Attól még lehet peteérés, érő vagy érett pete, hogy nincs termékeny nyák?

2016. máj. 20. 09:33
 178/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hát megjártam a vizsgálatot (rosszul lettem az éhgyomor plusz vízivás miatt, úgy vittek be, mert megvárattak eléggé...). Sajnos nem vidám a helyzet, epekövem van. Lehet hogy évek óta, csak mivel nem vagy alig volt tünet, ezért nem foglalkoztam vele.

Lehet hogy műteni kell hamarosan. Eléggé ki vagyok.

Mert kérdeztem, hogy mi lenne jó, mert ha ilyenek maradnak a tünetek, mint eddig, akkor nem műttetném, csak szülés után. Viszont azt mondta, hogy nem kiszámítható, hogy mi lesz. A hasam nőni fog, lehet bármi. Begörcsölök, vagy elzáródik a vezeték, és pár hónap múlva már nem igazán műthető.

Konzultálnom kell a háziorvossal, a nőgyógyásszal, meg egy sebésszel is. Csak ne nekem kelljen dönteni, ettől vagyok kiborulva... :( Meg a műtét gondolatától is, bár állítólag laparoszkópiás, de mégiscsak a hasam. :(((

Dirty!

Ne tesztelj még, nem tudom mit mértél a mai napon, de még csak a 4. dpo-n vagy, kitolódott a peteérésed.

Zsu

2016. máj. 20. 10:05
 179/251 A kérdező kommentje:
Zsu! Sajnálom nagyon, de szerintem nem kellene vele játszani... :( Nehéz, mert én se tudnám eldönteni, hogy mi lenne a legjobb, ha én lennék ilyen helyzetben. A műtéttől meg ne félj, az élet velejárója és manapság már nagyon szépen gyógyulnak és alig látszódnak a hegek. Én császáros vagyok, de 1 helyen látszik csak, ahol felszakadt, amúgy nagyon szép lett. Kb. 10-11 cm-es a vágásom.
2016. máj. 20. 10:51
 180/251 anonim ***** válasza:
Aranyos vagy, azt hiszem a legkisebb problémám most az, hogy hogy fogok kinézni. :))
2016. máj. 20. 10:52
❮❮ ... 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!