Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
 201/251 A kérdező kommentje:
Bettina, ez jó jel lehet, de nekem szinte minden hónapban ovutól menzeszig nagyon fáj a mellem. Most is nagyon kemény, csomós a bal mellem és fáj is. Kívánom, hogy baba legyen a dologban! Amúgy én már tuti teszteltem volna, szóval le a kalappal előtted! Majd írd meg, hogy mi lett!
2016. máj. 26. 08:55
 202/251 anonim ***** válasza:
Köszönöm!! Nem merek még tesztelni inkább várok,mert nem szeretnék csalódni!! Tegnap kicsit barnáztam is meg a petefészkeim szúrkáltak! Mindenképpen írok!!
2016. máj. 26. 09:00
 203/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Csak nem bírtam magammal, igaz még csak a 10 dpo de azért teszteltem, természetesen negatív lett, bár erről a zöld vaterás tesztről azt olvastam hogy nem igazán érzékeny teszt.

Na szóval ilyen lett:

[link]

2016. máj. 26. 09:16
 204/251 anonim ***** válasza:

Bocs lemaradt

Dirty :)

2016. máj. 26. 09:16
 205/251 A kérdező kommentje:
Dirty! Ebből még bármi lehet! Ne add fel! Amúgy én is úgy vagyok vele, hogy nem bírok magammal és a 10 dpo körül kezdek tesztelni, majd megfogadom, hogy 2 napig semmi, de izgatja a fantáziám, hogy hátha... Aztán még nem jött a csoda. Remélem sikerülni fog! Mióta próbálkoztok?
2016. máj. 26. 09:58
 206/251 anonim ***** válasza:

Kb 3 hónapja, de nekem sajnos pajzsmirigy alulműködésem van. Jövő hónapban megyek megint kontrollra ( TSH szint mérés) kíváncsi vagyok mi lesz.

Dirty

2016. máj. 26. 10:12
 207/251 A kérdező kommentje:
Dirty! Nekem is meg kéne nézetni a pajzsmirigy működését, de még nem jutottam el dokihoz. Szülés óta évente nézték, mert indokolatlanul sokat fogytam és arra gondoltak, hogy elcsúszott, de eddig jók voltak az eredmények.
2016. máj. 26. 11:44
 208/251 anonim ***** válasza:

Kerdezo,hatha annak a jelet erezted,hogy valaki oda szeretne koltozni! :) nagyon drukkolok,hogy vegre sikeruljon! :) es remelem mar ugy fogtok nyaralni menni! Harmasban azert csak jobb lenne! :) kiveve,ha jonnek a rosszulletek. Na de drukkolok! Irj amint tesztet csinalsz! :)

A

2016. máj. 26. 13:26
 209/251 A kérdező kommentje:
A! Remélem nem hárman megyünk, mert akkor nincs baba! Menjünk inkább négyen! :) Ez lesz a szűk családos nyaralás, apa-anya-kislányunk, aztán vagy jön egy láthatatlan potyautas vagy nem... :) Mindenképpen írok majd, ha teszteltem. Jövő hét szerdára írta az első tesztet, így most csak akkor tesztelek először. Igaz még az is a nemvárt előtt lesz. :P A peteérés kalkulátor szerint esély van rá, csak ki tudja, hogy sikerült-e.
2016. máj. 26. 14:55
 210/251 anonim ***** válasza:

Jajj ne haragudj,nem volt eszben,hogy van kislanyotok! Valamiert teljesen meg voltam gyozodve arrol,hogy elso babat varnatok 😂

Na akkor remelem,hogy negyesben mentek! :)

Minden esetre egyel ameddig tudsz,tapasztalatbol mondom 😂

A

2016. máj. 26. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!