Csak május végére kaptam időpontot a Mensmentisnél, IR+ Pcos gyanúja miatt küldött a nőgyógyász. Addig mit tehetek mégis a javulás érdekében?
Ezeket gondoltam elkezdeni már most magamtól:
- heti 3x sport
- diéta(még nem tudom, hogy hogyan, mit kell enni)
- Inofolicot iszom már most is
- + ezeket szedem: d,e,mg,c vitamin, femibion800
- hőmérőzés
Vagy jelentkezzek meg szk-ba endokrinológushoz az eredményekkel addig is?
márc. 19-én lesz a 3 pontos vérvételem.
Babát szeretnék.
Én csalódtam a MensMentisben, Így inkább Kecskemétre járók Naszódy doktorhoz.
160gr diétát kell tartani napi minimum 5x étkezés
itt vannak már kiprobált ir-esített ételek tudsz nézelődni
Megkérdezhetem, hogy mikor sikerült elérned őket telefonon? És kihez sikerült időpontot kapnod?
Én durván 1 órán át próbáltam ma hívni őket, mert azt mondták, hogy ma hívjam, de foglalt volt, és tök ideges lettem, hogy erre vártam 2 hetet.
1 körül hívogattam én is őket, kihangosítva jó sokáig (közben meg pakolásztam), végül felvették, de sokat kellett várnom, mire kapcsoltak. Szerintem 4-ig még van idő próbálkozni. Csak felveszik előbb-utóbb.
Az vajon nem gond, ha a terheléses vércukor vérvétel márc. 19-én lesz, és csak máj. 26-án lesz időpontom az orvoshoz? És ha közben elkezdek mozogni, diétázni, akkor közben lehet az eredmény se ugyanaz már akkorra?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!