Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Sziasztok!
Csak gyorsan pár szót írok....én is 4-re nem várom,de van már egy 25-ös one step és egy cb pluszos pozi tesztem bár nem nagyon akarok nekik hinni....később rakok fel képet is!
Nicol
Sziasztok! Sajna csak most lattam hogy irtal valaszt kerdezo... Semmi tunetem nem volt csak egy furcsavmegerzes. Meg mondtam is magamnak hogy hujeseg ugyis csalodni fogs.
Majd rakok fel kpet amint a telefonom hajlando lesz mukodni . Nicol szerintem hihetsz a teszteknek.
Ja es amugy nekem most mar hanyingerem es fejfajasom van es neha gorcsolgetek. A mellbimbom hiper erzekeny. De nekem pms kor is az szokott lenni.
Nicol, ha nem gond én még nem gratulálok, ha jól számolom 4.-ig még van 8 nap, akkor ma vagy a 6. dpo-n, persze ettől még lehetett korábban ovud, reménykedjünk hogy erősödni fog az a teszt.
Én elvileg 30-31-re nem várom, vaterás one step teszt még természetesen negatív :(
Dirty
Itt vagyok!
A! Lányommal mx. 1-2 hét volt hányinger, hányni nem hánytam, de mégis lement 5 kg. Remélem a következő baba se fog majd ennél jobban megkínozni! :) Amikor megyünk k 5 hetes leszek, ha leszek, szóval abban is bízok, hogy még nem nagyon éreznék tüneteket. De ez csak feltételezés és amúgy se hinném, hogy sikerült. már kezdem megszokni, hogy nem jön.
Nicol! Nagyon várom a képet és tiszta szívemből kívánom, hogy ez a teszt a baba miatt legyen 2 csíkos és, hogy maradjon is veletek! Volt vagy van valami tüneted? Megérzés esetleg, hogy ez más ez a hónap?
Rosiegirl! Várom a te képedet is és nagyon gratulálok!
Dirty! Nem add fel, még van esély! Van még 3-4 napod! :)
Ilyen a cb teszt...
Bár sok rosszat hallottam róla azért én bizakodok,hogy nem kamu csík.Nem 6 dpo-n vagyok hanem többön már.13-14 cn-en csináltam ovuteszteket és egyértelműen halványodott már akkor úgyhogy olyan 11-12 cn-en lehetett ovum....
Semmi tünetem nincs csak úgy teszteltem egyet kíváncsiságból és meglepődtem,hogy mit látok...
Nicol
Nicol ez biztato! Bar en nem szeretem ezt a tesztet,mert ha meg halvany,olyan edonthetetlen!
Szerintem csinalj masfajtat is,ami csikos es nem plusszos...
En kivancsian varom es drukkolok! :)
A
Köszi A!
Hát nem tudom...olyan bizonytalan vagyok,hogy tényleg baba miatt lehet-e ilyen vagy csak nekem is halvány csíkos lett baba nélkül....viszont reménykedek is egy picit mert a reggeli ovu tesztem full pozi...ovum meg biztos nincs :)!
Hétfőnél hamarabb nem tudok tesztet venni úgyhogy ha ez tényleg pozi akkor már nagyon erősnek kell lennie majd.
Nicol
Ha az ovuteszted is eros pozi lett,akkor jo esely van ra!
Ajj basszus Nicole vegyel mar gyorsan egy tesztet! Ugy izgulok!!!! :D
3orat nem pisilsz,ugy is kimutatja! Ha nem,csinalsz reggel is egyet!
Jobban izgulok mint te :D
Ezerrel megy a drukk,hogy kisbabad legyen!!!! :)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!