Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Sziasztok!
Júni 2-án lesz a műtétem. Addig egy rakat labor és vizsgálat kell, gyakorlatilag hetente kétszer valamilyen orvosnál ülök... Amúgy betöltöttem a 14. hetet, és most sokat enyhült a non-stop hányinger, már csak néha tör rám a rosszullét, főleg este felé, vagy az utcán, ha valami nagyon erős szagot (illatot) érzek, vagy a metrón (egyes emberektől...)
Hajmeresztő dolgokat kívánok meg, szerencsére a legtöbb illeszthető a diétámhoz, az orvosaim mind hizlalnának valahogy, lassan de kezdem utolérni a kiinduló súlyomat, ma 49 kg-ot mérem. :)
Nicol és többiek, nagyon szorítok mindenkinek! Nehéz ez az egész, egyre inkább azt látom, amíg nem jön össze, addig azért, amikor összejön, akkor meg azért...
Zsu
Zsu minden rendben lesz,ne aggódj!
M sajnálom!
A nem tudok tesztet venni,nem nagyvárosban lakok sajnos :(
Nicol
Jajj, nagyon elírtam, júni 28-án lesz. :)
És köszönöm a drukkolást Nicol!
Szerintem én is csatlakozok a következő hónaphoz is. Reggelre leesett a hőm, ugyhogy tuti meg fog jönni.
Dirty
Nicol!Bíztató,majd írj,ha teszteltél!Nagyon drukkolok neked!Mikor volt péd?
M!Sajnálom,remélem a következő hónapos sikeresebb lesz!Azért maradj itt velünk!
Cukibaba!Tuti linkelve lesz a következő kérdés,amint kiírtam!
Zsu!Ne izgulj,minden rendben lesz!Majd gondolok rád!
Dirty!Még ne add fel,ha még megjön,jön a következő hónap!
Sziasztok!
Végre eljutottam valamelyest arra, hogy annnnyira nem izgulok rá a baba témára.
Erre most jött egy "tünet".
Tehát, nem hőmérőzők meg ovu tesztelek, csak magamra hagyatkozom. Véleményem szerint 21-22-23-a körül volt ovum, folyásból ítélve. Tegnap meg ma egy 1Ft-os nagyságú vérfolttal találtam magam szembe, ami soha eddig nem volt, plusz ovulációs fájdalmat éreztem ma..(gondolom)
A kérdés...amit nyilván sejtetek :D Ovuláció lehetett vagy beágyazódás?!?!?!
Nyilván a Jóisten tudja, csak kíváncsi vagyok.
Lüszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!