Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Kerdezo.orulok,hogy ujra itt vagy!csak kicsit tuntel el... :D
Noss igen,en vagyok a legfiatalabb. 20evesen estem teherbe az elsovel.nem volt tervezett,de mindennel jobban orulok,hogy igy alakult.igazabol sok kart nem tett,csak a tervezett eskuvonk idopontjat kellett kicsit elorebb hozni! :) nagyon orulok,hogy anya vagyok es,hogy 21evesen a kovetkezo babankat varom! :) bar nekem sajnos nem volt meg az egy eves munkaviszonyom elotte,igy gyed se jar,csak gyes,viszont nalunk hala istennek apa kimagasloan jol keres es magyarorszagi viszonylatban nagyon keves gyerek kap meg annyi mindent,mint amit mi megadhatunk a lanyunknak! (Eskuszom,hogy nem dicsekvesbol!!!!) nalam volt egy olyan alom,hogy szeretnek majd egyszer a lanyomnak egy olyan erteket adni,amit kesobb majd tovabb adhat a gyerekeinek,mint a filmekben,igy volt lehetosegunk egy gyemant-topaz koves fulbevalot venni neki,amit azt hiszem kevesen tehetnek meg sajnos,pedig olyan szep dolog.bar nekem nem volt sok munka viszonyom,de szerencsere az anyagi resze adott. Igy aztan nem volt kerdes,hogy marad velunk! Nameg en amugy is abortusz ELLENES vagyok! Szoval nyilvan mi is ugy mertuk bevallalni,hogy adottak voltak a feltetelek es ez ugy gondolom,hogy szerintem is alap,ha valaki fiatalon vallal gyereket,ugyanis egy picurka nem kis koltsegekkel jar! :)
Igen, pedagogus vagyok, elsos tanitoneni. :) Kicsit sajnalom a torpeimet, de ugy voltunk vele, h most vagy soha. Mi a ferjemmel annyi nehezsegen vagyunk tul, anyagi es lelki szempontbol is,h el sem hiszem, h most minden ilyen szepen alakul.
Rosszulletek...9+5 napon vagyok, nem javul, rosszabbodik a helyzet, ilyenkor tutira biztos vagyok benne, h nem vagyok normalis, h ezt bevallaltam...ujra. :D
Az elsovel piszok rosszul voltam, es egy nap egyszer csak elmult, most ezt a napot varom nagyon.
Andi! Elhiszem, hogy várod a rosszullétek végét! :) Én is várom már most, pedig még kismama se vagyok és el se kezdődtek! Akkor tanítasz... Szereted? Én is az vagyok papíron, de nekem 1 év a lányom előtt bőven elég volt belelő ( igaz nekem a nyelvvizsga hiányzik a diplomához )! Jól ment a tanítás és szerettem is a főiskolán, de mikor kikerültem, eléggé kikészültem. Igazából annyira ki se kerültem, mert én az utolsó évemet úgy végeztem, hogy tanítottam. Ahol gyakorlaton voltam, mondták, hogy ha átmennék levelezőre, alkalmaznának és így is történt. Azon a nyáron fogant a lányom, így nem erőltettem a dolgot utána.
A! Örülök, hogy mindenetek megvan és hogy ilyen szép ajándékot adhatsz a lányodnak! Én dolgoztam a lányom előtt és volt a páromnak lakása, autója, egy erős átlagkeresete van, így annyira nem féltem a gyerektől, de nem mondom, hogy néha nem kellett húzni a szíjon, főleg ahhoz képest amilyen körülmények között éltünk előtte. Mondjuk mi túl sokat nem voltunk kettesben. 5 hónapja voltunk és éltünk együtt ( 2 hét után összeköltöztünk ) mikor a lányom jött, de előtte volt már egy vetélésem. Aztán az esküvőnk még nincs 1 éve. hogy volt. :)
Cukibaba! Örülök, hogy te is gondoltál a picire és az anyagiakra egyaránt! Bár többen gondolkodnánk így! Sokan szülnek bele a világba... :(
Sziasztok!
Jól eltűntem,de ez a költözés a meglepetés lánykérés nagyon lekötött.Én most tartok a ciklusom 14- napján ugyanis végül csak megjött....nagyon fájdalmas és nagyon görcsös volt...tegnap már pozi is volt az ovutesztem,de mivel majdnem lekéstem a tesztelést így most nem tudom,hogy már megvolt-e az ovum vagy csak még a napokban lesz....most ebben a hónapban szedem a spirulina algát mert a neten csak sok jót olvastam róla :).Elméletileg segít a sejtmegújulásban és a teherbeesésben....ht majd meglátom.Holnap meg majd kezdem a lady ciklus teát inni 7 napig...
Szurkolok mindenkinek nagyon :)!
Ja az lemaradt 26-ot töltöttem márciusba..
Nicol
Nicol! Gratulálok a költözéshez és a lánykéréshez! :)
Andi! Örülök, hogy szereted amit csinálsz, annál nincs is jobb! :) Lehet a következő tanév nélküled kezdődik, de gondolom majd néha benézel a suliba és nyomon követed a csimóták életét is! :)
Sziasztok!
Ígértem, hogy jelentkezem, ma voltam 12 hetes UH-n, ami szerint már 13+2 vagyok, mert előbb volt a peteérésem, bár szerintem 3 napot téved, de sebaj, ennyi belefér. :)
Minden rendben a picivel, értékek jók, nem mutat semmi jel semmilyen problémára.
És ami kifejezetten vicces, hogy nem találja a miómát, ami az előző 3 terhességemnél megvolt. :))
A neme bizonytalan, úgyhogy azt mondta, csak sacc lenne...
A rosszullétek még mindig megvannak sajnos, bár egy hangyányival enyhébb talán.
Az epevizsgálatra csak pénteken megyek...
Mindenkinek nagy hajrá!
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!