Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
A! De jó! :) -Nagyon örülök neked! A nyaralás a mostantól számított 2. peteérés lesz. Lesz ugye most olyan 21 környékén és a következő lesz a nyaralás. Oda is mennék azért már babaásan, de majd kiderül. :)
Dirty! Szorítok és sikeres akciót kívánok, ha itt az idő! :)
Többiek?
Tegnap nagyon gáz napom volt. Olyan munkám, hogy van, hogy napokig alig van valami, aztán a nyakamba szakad minden ( persze mindig hétfőn, amikor az alapból is húzós)... Az antibiotikumot beszedtem, már csak vitaminozok ezerrel, de nagyon nem akarok javulni, így úgy néz ki ma is mennem kell dokihoz. :( Nem hiszem el, hogy ennyire legyengült az immunrendszerem, hogy 3 hete beteg vagyok... Mellette meg elkezdtem hízni és NAGYON zavar. Főleg, hogy jön a jó idő lassan és le kell vetkőzni. Tegnap egy mell alatt elvágott ruha volt rajtam és férjem mondta ilyen, milyen édes, mintha kismama lennél lenne pocid, hát van is. Amúgy ti ezt nem tudjátok, de nálam ez nagyon kardinális kérdés. Mikor megismertem a párom, nem voltam nádszál, de szülés után nagyon lefogytam, amit tartottam is sokáig és örültem, hogy végre úgy nézek ki, mint ahogy egész életemben akartam. Most meg a vitaminok, amiket lassan 9 hónapja szedek ( most meg még pluszban szedek másokat is ) jól megdobták az étvágyam... Hát ez nagyon nem tartozott a témához, de zavar és ki kellett adni magamból! :D Bocsi! :)
Sok sikert Cukibaba!
Többiek! Kivel mi van? Van aki mostanában nem várja?
Sziasztok! Bettina vagyok , jó régen jártam itt!
Ovulációs tesztet vettem és tegnap halványan de ott van a második csík! Akkor még várjunk a párommal? Ma is csinálok de csak délután! Tegnapelőtt negatív volt!!
Szia Bettina!
Akkor lesz pozitív az ovu teszt, ha a tesztcsík ugyanolyan, vagy erősebb lesz, mint a kontroll.
A halvány még nem pozi.
E.
Sziasztok! Kedden voltunk UH-on, 22 mm, 8+5 napos terhesseg, van szivhang. :-)
Andi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!