Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/251 anonim ***** válasza:

Csak hozzatok a kepeiteket! Majd en szerkesztem... 😂

A

2016. máj. 5. 21:58
 102/251 anonim ***** válasza:

Szerintem halványan látszik, és rózsaszín.

Drukkolok!

E.

2016. máj. 6. 07:06
 103/251 A kérdező kommentje:
Hát, ez nem jött össze. Teszteltem ma reggel és még olyan se lett, mint a tegnapi. Ennek erősödnie kellett volna, főleg, hogy vagy a 13. dpo-n vagy a 12.-en vagyok. Sebaj! Többet már nem tesztelek, csak várom, hogy bekövetkezzen aminek be kell. Remélhetőleg most a gyógyszer és rengeteg vitamin helyre fog dobni és sikeresebb lesz a következő hónapunk.
2016. máj. 6. 08:28
 104/251 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnalom :-( Mielobbi jobbulast es sikeres honapot!

SAI

2016. máj. 6. 09:14
 105/251 A kérdező kommentje:
SAI! Köszönöm! Remélhetőleg lassan minket is választ egy angyal. Sokszor nem értem magam. Van egy gyönyörű lányom, van egy férjem, akit szeretek, vagy egy munkám, amit imádok, alakul az életünk és olyan jól megvagyunk 3-an is ( persze mindenki vágyik a babára ), nem tudom miért siettetem... :S Tudom, hogy nagyon kivagyok merülve és alig bírom magam utolérni és egy pocaklakó azt a kis energiát is leszívná, amim van, de akkor is szeretném, ha jönne... Na, jó depis lettem ma is! :P :)
2016. máj. 6. 09:29
 106/251 A kérdező kommentje:

Na, egyedül maradtam és nálam volt a tablet is( így kontrasztot sikerült rá varázsolnom ). Azért, hogy lássátok, itt vannak a tesztek, egy kicsi kontraszttal... Mondjuk azt nem tudom, hogy miért ilyen pixeles, de talán láttok valamit. A 3. teszt az másfajta, az volt a tegnapi. Ha lenne baba, nagyon nem így néznének is a tesztek... :) Már megnyugodtam, szóval nincs más hátra, mint előre. Remélem holnap megjön és kezdődhet egy új hónap tele reménnyel! :)

[link]

2016. máj. 6. 13:09
 107/251 A kérdező kommentje:

Ja és itt az eredeti, amin így semmi se látszik, főleg a gépen nem :)

[link]

2016. máj. 6. 13:13
 108/251 anonim ***** válasza:

[link]

A 😁

2016. máj. 6. 13:59
 109/251 A kérdező kommentje:
A!Most már tényleg kinevezték képszerkesztőnek!😂 De a te szerkesztés és alapjàn alakul.Nem?😂 Kicsit még dobunk a színeken és pozitív is lesz!😂😅😁
2016. máj. 6. 14:12
 110/251 A kérdező kommentje:
Szar tablet.Remélem azért értettétek mit akartam.
2016. máj. 6. 14:13
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!