Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Kerdezo en latok rajta valamit!!! Ebbol akar meg jo is kisulhet! Fel a fejjel! :)
A
Kérdező!!! Én is szomorú lettem ettől a youtube videótól...ebbe most jól beletaláltál :D
Lüszi
A!Köszi,de nem bízok benne.
Lüszi!Hát ezek a elefàntok vagyunk mi...☺😢
Az enyem meg ilyen sem volt a 13. dpo-n! En azert meg drukkolok nnek a tesztnek egy kicsit ;-)
SAI
A!Köszi a szerkesztést.
Ma reggeltől màr húz a hasam és ömlik belőle a forrósàg.Szerintem holnapra màr meg fog jönni... Annyira beteg voltam ebben a hónapban, hogy a szervezetem tudja,hogy nem vagyok kész rà.Ma megyek Dokihoz,mert megint szarul vagyok.A férjem még vett extra erős multivitamint.Gyorsan helyre dobom magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!