Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Szurkolok :)!
Remélem reggel nekem is megjönnek a tesztjeim mert nem akarok gyógyszertárit venni....persze csak ha nem jön meg...
Nicol
Mikor tesztelsz kerdezo? Drukkolok nagyon!!! :)
A
Szurkolok nektek kedves kèrdező ès Nicol. Èn is tesztelnèk a helyedbe kèrdező,ha negatív lesz akkor se csüggedj, lehet csak korai lesz. Szurkolok ,hogy pozi legyen. :) Majd írd meg.
M.
A!Holnap tesztelték!
M!Mindenképp írok.8-ra megyek dolgozni,olyan fél 9 magassàgàban màr szerintem írok is.
Eddig mindig,ha tudtam,hogy tesztelek màsnap,annyira türelmetlenül vàrtam a reggelt,most még tiszta ideg vagyok és àlmosnak se érzem magam. Na mindegy.Megyek,megpróbàlok aludni.Hamar lesz reggel. Jó éjt mindenkinek!
Andi
Vegulis van benne valami! Viszont,hogy kizarjuk a mehen kivuli terhesseg (NE AJD ISTEN) lehetoseget,mindenkepp jo 12het elott ellatogatni egyre!
Miert nem vagy biztos a dokidban?
En tutira annal akarok szulni,akinek az elsot is! Jobb,kedvesebb,figyelmesebb orvossal en meg nem talalkoztam!
Es bar minden vizsgalat utan fizettem (szerintem nem is keveset) soha nem nezte ki a penzt a kezembol! Ez viszont szamomra egy fontos tenyezo! Ha nem en kertem,hogy nezzen meg mert valami kinom volt,sosem vizsgalgatott. O annak a hive,hogy ha nem muszaj,ne piszkaljuk,mert nagyobb kart csinal mint hasznot! Igy a terhessegem elott nehany honappal voltam szuresen,szoval o nem csinalt,illetve az egesz terhessegem alatt osszesen 2x vizsgalt meg! Ebbe benne van az utolso is,amikor a mehszaj allapotat vizsgalta.meg egyszer ugy tunt a 3D-n hogy a mehszajam meg van rovidulve,akkor nezzett meg eloszor,de semmi gond nem volt!
Szoval nalam nem kerdes ki lesz megint az orvosom! :)
Lehet,hogy varom en is a 8.hetig... Akkor mar tenyleg tuti minden :)
Kérdező,nagyon nagyon deukkolok,hogy lassunk rajta 2.csikot is! Mindenkepp tegyel majd rola kepet,akarmi is legyen!
Drukkolok mindenkinek!! :)
A
Jó reggelt!
Szóval teszteltem, de negatív. Csináltam pár képet, de elég rossz a minőségük. Igaz nincs is mit látni rajta. A 2. szép rózsaszín csík nem jelent meg, de ezen a teszten nem tudom, hogy miért, de látszik hogy hol lenne a másik csík. Na, azt látni ( talán a képeken is ), de semmi színe. :( Kicsit letörtem reggel, de már megszokhattam volna... Reggel kérdeztem is a férjem, hogy miért minket kerül el a gyermekáldás, mikor körülöttem olyanok terhesek, ahova nem kéne feltétlenül potyogtatni a gyereke... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!