Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/251 anonim ***** válasza:

Andi 7hetes vagy es meg csak most fogsz dokihoz menni? En az elsonel ugy emlekeztem,hogy 6hetesen kellett ellszor menni igy most is ugy terveztem... De akkor ezek szerint raerek 7hetesen is? :D pedig nemreg szultem,de nekem valahogy ez a 6het volt fejbe 😁

A

2016. máj. 2. 22:12
 32/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

E vagyok.

Az előző csoportban csatlakoztam hozzátok először.

Rólam annyit, hogy 29-én jött meg és nekem egy kicsit hosszabbak szoktak lenni a ciklusaim, így valószeg ebben a csoportban csak szemlélődő leszek, de azért mérem majd a hőmet, hátha most hamarabb lesz pé.

Már van egy gyermekünk, ő elsőre sikerült, múlt hónapban "félig" voltunk rajta a kistesón, reményeink szerint ez már "teljes" próbálkozós és sikeres hónap lesz... :)

A! Drukkolok, hogy minden rendben legyen, de tuti ok lesz minden :) és én is 6 hetesen voltam anno dokinál, szerintem mehetsz nyugodtan (én nem is bírnék tovább várni... :D

E.

2016. máj. 3. 07:17
 33/251 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

M! Sok sikert a hónapra!

1, Bettina! :) Amíg nem jön meg, addig van remény is! Hogy vagy? Ugye nem jött meg?

L! Remélem sikeres lesz a kezelés és hamar jön a baba!

Zsu! Mennyit fogytál? Én a lányommal 5 kg-ot fogytam az elején, igaz annyira nem is bántam, mert akkor nem voltam egy nádszál... :) Mikor derül ki, hogy mi lesz az epeköveddel?

Sz! Én is 7-re nem várom. Nekem a vetélés , műtét utáni első próbálkozós hónapban fogant meg a lányom! :) Drukkolok! Tüneted van? Nálam SEMMI... Míg előző hónapokban, volt sűrű folyás ( most sivatag ), a melleim egy csöppet se fájnak, a hasam se szurkál, pedig szokott.. Nekem tuti, hogy meg fog jönni... :S

A! Örülök neked! :) Majd írd meg, hogy mi volt a dokinál. Amúgy én is 6 hetesen voltam először uh-on.

Andi! Te is írd majd meg, hogy nálad mi volt! :)

E! Örülök, hogy így is itt vagy! Te meg majd azt írd meg, hogy hogy állsz pé ügyileg!

MINDENKINEK EZER + 1 DRUKK!

2016. máj. 3. 08:47
 34/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Minden babásnak szurkolok a vizsgálatokhoz :)!

Nálam annyi van,hogy még mindig nem jött meg...33. ck napon tarok...így vagy 4 napja késik vagy ha az ovutesztemet nézem akkor meg ma vagyok a 14 dpo-n...ma nem teszteltem mert szerintem már tegnap szépen látszódnia kellett volna ha baba van...úgyhogy várom szépen a mensit.

Szurkolok minden babára várónak is!

Nicol

2016. máj. 3. 08:48
 35/251 A kérdező kommentje:
Nicol! Remélem, hogy nem jön meg és tesztelsz 1-2 nap múlva és pozitív lesz! :)
2016. máj. 3. 08:58
 36/251 anonim ***** válasza:

Ha holnap reggelig nem jön meg,de a tesztjeim megjönnek amiket neten rendeltem akkor ellövök egyet bár tuti nega lesz....

Nicol

2016. máj. 3. 09:09
 37/251 A kérdező kommentje:
Kicsit több optimizmust Nicol! :) Nem tudom, rajtam meg az esélytelenek nyugalma van... vagy már belefáradtam. Már annyira nem érdekel, ha megjön... Vagyis bánt majd, meg foglalkoztat a dolog, de nem úgy mint előző hónapokban.
2016. máj. 3. 09:42
 38/251 anonim ***** válasza:

62 hónap után mire legyek optimista már?Az eddigi kivizsgálások alapján minden ok volt....most újrakezdtük a kivizsgálást,hogy legyen inszem,de annyira nagy csoda lenne ha spontán pont egy olyan hónapba essek teherbe amikor a nyakamon a költözés....ahh inkább már nem is érdekel a dolog...

Szurkolok Kérdező pont az ilyen esetekben sikerül :)

Nicol

2016. máj. 3. 10:01
 39/251 A kérdező kommentje:

Nicol, pont ezt akartam írni neked is... Lehet annyira lefoglalt a költözés, hogy nem görcsöltél rá és sikerült! :)

Nálunk meg szerintem nem sikerült időben együtt lenni + 2 hete beteg vagyok. Jelenleg ez a 4. betegségem, egyikből kijövök, másnapra van más... Amikor meg még akartam egy plusz löketet a fickókból, aznapra a férjem is lázas lett... Utána meg nem is erőltettem, mert tuti lecsúsztunk róla. Elvileg 24-én ( más ovus oldal szerint 23-án ) volt pém a ciklus.hu szerint és 12-én és 22-én voltunk együtt, utána meg most hétvégén... Pedig ebben a hónapban 5 napig volt termékeny nyákom ( 1 max 2 napig szokott csak lenni ).

2016. máj. 3. 10:27
 40/251 A kérdező kommentje:
Nem 12-én, hanem 21-én.
2016. máj. 3. 10:27
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!