Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Itt vagyok én is újra. 10. cn-on vagyok, vettem ovu tesztet, kíváncsi vagyok mi lesz. Az utolsó mensi után az 5. napon elkezdtem nézni, akkor volt egy halvány csík, majd elkezdett halványulni, szinte a nulláig, és tegnap este megint elkezdett erősödni. A hőm reggelre leesett 36,4-re, úgyhogy szerintem pár napon belül lesz ovu. A ma esti tesztre kíváncsi vagyok mi lesz. Egyébként meg van kicsit bolondulva a szervezetem, a múlt hónapban késett 10 napot, majd volt egy 3-4 napos gyengécske vérzésem, most meg már lassan megint ovu lesz.

Nicol szorítunk neked (is) hogy ez a hónap szerencsés legyen.

Dirty

2016. máj. 2. 10:28
 12/251 A kérdező kommentje:

1! Nekem még soha nem volt maszatolásom, amúgy az 1. hónapban sikerült a kislányom. Én már holnap tesztelnék reggel a helyedben. A maszatoláson kívül van valami tüneted?

Nicol! Sajnos ezen a teszten nem látok semmit, remélem erősödni fog! :)

Dirty! Neked is kívánom, hogy erősödjön az ovu teszted és sikerüljön jókor együtt lenni! :)

2016. máj. 2. 10:58
 13/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok lányok! Én is itt vagyok, de sajna a 3 hónap várakozási idő miatt egyelőre csak követlek titeket és drukkolok nektek! N
2016. máj. 2. 11:03
 14/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék, ha lehet. Istentudjahányadik hónap, 23. napon vagyok, holnap megyek a 2. hormonsor vérvételrmre. A hőm bolondokháza, semmit nem látok benne. Hétvégén 2 napig feszült és görcsölt a hasam, az már elmúlt.
2016. máj. 2. 11:04
 15/251 anonim ***** válasza:
1. vagyok!! A jobb petefészkem szúrkál...más tünetem nem nagyon van, bár most meg is vagyok fázva és szédülök, hányingerem van de ezt be tudom a megfázásnak!
2016. máj. 2. 11:06
 16/251 anonim ***** válasza:

1-es valaszolo!

Jol ertem, hogy ket nappal nem vart elott vagy? En anno ebben az idopontban teszteltem, tok negativ lett,harom nap mulva mar pozitiv. Nekem viszont aggasztoan alacsony volt az eljen a hcg,valoszinuleg azert, mert par nappal kesobb volt ovu, mint felido. Szerintem, ha biztos vagy benne, mikor volt peteeresed, onnantol 12 napot erdemes varni a tuti eredmeny erdekeben.

SAI

2016. máj. 2. 11:37
 17/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Csatlakoznék,ha lehet. Nekünk ez lesz a második próbálkozós hónap,kistesót szeretnénk. Most járok a mensi utolsó napját,azután elkezdek ovu tesztelni,reménykedem ebben a hónapban. 😊😊😊
2016. máj. 2. 12:24
 18/251 anonim ***** válasza:
Ja és M. voltam. Így könyebb. 😊
2016. máj. 2. 12:25
 19/251 anonim ***** válasza:
1. vagyok! Igen jól érted 2 nappal a nem várt mensi előtt vagyok! :) Remélem hogy nem fog megjönni!!
2016. máj. 2. 12:33
 20/251 anonim ***** válasza:
1 vagyok!! Csajok sajnos most néztem és megjött...., pedig szerdán kellett volna!!! :( :(
2016. máj. 2. 12:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!