Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Sziasztok. Itt vagyok én is újra. 10. cn-on vagyok, vettem ovu tesztet, kíváncsi vagyok mi lesz. Az utolsó mensi után az 5. napon elkezdtem nézni, akkor volt egy halvány csík, majd elkezdett halványulni, szinte a nulláig, és tegnap este megint elkezdett erősödni. A hőm reggelre leesett 36,4-re, úgyhogy szerintem pár napon belül lesz ovu. A ma esti tesztre kíváncsi vagyok mi lesz. Egyébként meg van kicsit bolondulva a szervezetem, a múlt hónapban késett 10 napot, majd volt egy 3-4 napos gyengécske vérzésem, most meg már lassan megint ovu lesz.
Nicol szorítunk neked (is) hogy ez a hónap szerencsés legyen.
Dirty
1! Nekem még soha nem volt maszatolásom, amúgy az 1. hónapban sikerült a kislányom. Én már holnap tesztelnék reggel a helyedben. A maszatoláson kívül van valami tüneted?
Nicol! Sajnos ezen a teszten nem látok semmit, remélem erősödni fog! :)
Dirty! Neked is kívánom, hogy erősödjön az ovu teszted és sikerüljön jókor együtt lenni! :)
1-es valaszolo!
Jol ertem, hogy ket nappal nem vart elott vagy? En anno ebben az idopontban teszteltem, tok negativ lett,harom nap mulva mar pozitiv. Nekem viszont aggasztoan alacsony volt az eljen a hcg,valoszinuleg azert, mert par nappal kesobb volt ovu, mint felido. Szerintem, ha biztos vagy benne, mikor volt peteeresed, onnantol 12 napot erdemes varni a tuti eredmeny erdekeben.
SAI
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!