Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Figyelt kérdés
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
2016. máj. 2. 09:35
51/251 A kérdező kommentje:
Csajok!A véleményeteket lennék kívàncsi.Ugye én is 7-re nem vàrom és ma vagyok elvileg a 10 dpon.Az egyik ovus oldal a mai napra tette az először tesztelhetsz jelet.Nem teszteltem,mert semmi tünet,de a holnap reggeli sokat agyaltam.Nem bízok benne és írtam is,hogy bele is törődtek valahol.Mégis félek negatív tesztet látni,a kíváncsisàg meg hajt.Teljesen ellentétes érzések kavarognak bennem. Mit tegyek?
2016. máj. 3. 18:09
52/251 A kérdező kommentje:
M és Sz!Drukkolok!
Lüszi!Mikorra nem várod?
2016. máj. 3. 18:14
53/251 anonim válasza:
Ha van teszted otthon akár csinálhatsz is, attól hogy esetleg nem lesz még pozitív nem kell elkeseredni. (én tesztelnék :) )
Dirty
54/251 A kérdező kommentje:
Bekészítettem,majd megálmodói.A többiek véleménye is érdekel...
2016. máj. 3. 18:43
55/251 anonim válasza:
Én is tesztelnék a helyedbe ha van otthon teszted.
Sajnálom akiknek megjött :(
Nicol
56/251 anonim válasza:
Köszönöm! Szintén 7-re nem várom, én péntek reggel gondoltam tesztelni. Addig nem merek. :/ "Sz"
57/251 A kérdező kommentje:
Az!Én se nagyon merek,főleg azért nem,mert semmi jele,hogy babàs lennék...
2016. máj. 3. 19:07
58/251 A kérdező kommentje:
Sz!
2016. máj. 3. 19:39
59/251 anonim válasza:
cukibaba vagyok , ha van teszted , tesztelj nyugootan , nem artasz vele , amier meg nega es nem jon meg , par nap mulva ujra tesztelhetsz! :) ha valaki tud valamit meg a duphastonrol amit azelott kerdeztem , megkoszonnem
60/251 A kérdező kommentje:
Hàt akkor döntöttem! Tesztelek! Van vagy 16 tesztem még. De tuti nega lesz... Majd írok azért.
2016. máj. 3. 20:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!