Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.
Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt2016. ápr. 30. 14:41
1/80 anonim válasza:
Én május 8-ra nem várom, nekem az ovulációm 24-én volt (ma vagyok a 6. DPO-n) és tegnap és ma is elég erőteljesen szúr jobb alul a hasam és mensis fájdalmaim van. Bizakodom :) Nagyon szurkolok neked is :)
2/80 anonim válasza:
Sziasztok,Május 10 re nem várom,peteérésem biztos volt mert volt tocsis nyàk és tőbb tűnet párosult mellé.Mindenkinek sok sikert kivánok ehez a honaphoz;)
3/80 anonim válasza:
Sok sikert neked is :) Én is biztosra tudom a pé-t hiszen teszteltem is meg volt tojcsis nyák meg olyan szúr a hasam alja, most a jobb oldalon volt :)
4/80 A kérdező kommentje:
De jó lenne ha mindegyikőnknek sikerülne ti mióta probálkoztok?
2016. ápr. 30. 16:09
5/80 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozom. :) Én május 7-re nem várom (23-án volt az ovum), végre szép, érett tüszővel. :)
6/80 anonim válasza:
Nekünk ez a 2. Hónap higy probalkozunm :-)szurkolok mindenkinek, remélem mindenkinek összejön. Írjatok ha tudtok valamit :-) éreztek valamit?
7/80 anonim válasza:
Nekem pont május 15-én kellene, vagy nem kellene megjonnie, így a napokban lett ha lett valami :) ez a második hónap védekezés nélkül, úgy egyeztünk meg, hogy nem rontjuk el szamolgatassal meg meregetessel meg ilyenekkel az elején, csak szeretjük egymást ha van kedv, úgyis akkor jön a baba, amikor jönnie kell.
9/80 anonim válasza:
5-ös vagyok, én péntekre tervezem a tesztet. Ti hogy álltok?
10/80 anonim válasza:
Remélem össze jön a baba nektek. Szorítok nagyon. :)
De ha véletlen mégse (de reméljük DE) akkor is fel a fejjel, mivel mi 9 hónapig próbálkoztunk a párommal és végre össze jött. Ez a legszebb érzés az életben, mikor egy apró kincset hordunk. :)
20 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!