Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május közepe...

Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.

Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt

2016. ápr. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakozok ha nem bánjátok. Én 11-12re nem várom. Már pár napja enyhén fájdogál a pocim, mintha meg akarna jönni. Nekünk ez a 5. hónap, de a munkánk miatt sokszor kivitelezhetetlen, hogy mindig időben pontosan legyünk együtt. Szurkolok mindenkinek!
2016. máj. 9. 08:29
 32/80 anonim válasza:
Köszönöm szépen :)
2016. máj. 9. 09:49
 33/80 A kérdező kommentje:
5# valaszolo és Evica Mi ujsag veletek?
2016. máj. 9. 10:28
 34/80 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. Fogalmam sincs mi történik, késik, de a tesztjeim negatívak. :/ Lehet felfáztam, és az produkál/t tüneteket, plusz amiatt késik. :/
2016. máj. 9. 13:15
 35/80 anonim ***** válasza:
Nekem sajnos ma reggel megjött :/
2016. máj. 9. 15:14
 36/80 anonim ***** válasza:

[link]

Sziasztok ez a mai tesztem,szerintem nem akar erösődni.Holnap van a nemvárt napja.

2016. máj. 9. 18:12
 37/80 anonim ***** válasza:
2016. máj. 9. 18:14
 38/80 anonim ***** válasza:
2016. máj. 9. 18:16
 39/80 anonim ***** válasza:
Ntudom miért de feltöltés után teljesen máshogy néz ki a teszt:(
2016. máj. 9. 18:18
 40/80 anonim válasza:
Hát azért még ne keseredj el!!! Azt mondják 48 óra alatt duplázódik a hcg szint, csinálj még tesztet reggeli első vizeletből! Amúgy ugyanolyan tesztet használtál? (Most nincs előttem a kép) Mert nem mindegy! Tesztek és tesztek között óriási a különbség! Az erősödést 1 fajta teszthez mérd! Én a kisfiamnál egy OneMinute tesztet használtam (dm-ben vettem) szépen, láthatóan ott volt a 2.csík, majd gyorsan elszaladtam egy "megbízhatóbbnak tűnő" tesztért, rá volt írva hogy hat nappal korábban kimutatja. Na ez a teszt sokkal halványabban mutatta, pedig elvileg érzékenyebb teszt... Én ma este óta izomlázszerű fájdalmat érzek az alhasamban. Vajon ez mit jelenthet??? Ha egyáltalán jelent valamit :)
2016. máj. 9. 21:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!