Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.
Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt2016. ápr. 30. 14:41
31/80 anonim válasza:
Sziasztok! Csatlakozok ha nem bánjátok. Én 11-12re nem várom. Már pár napja enyhén fájdogál a pocim, mintha meg akarna jönni. Nekünk ez a 5. hónap, de a munkánk miatt sokszor kivitelezhetetlen, hogy mindig időben pontosan legyünk együtt. Szurkolok mindenkinek!
33/80 A kérdező kommentje:
5# valaszolo és Evica Mi ujsag veletek?
2016. máj. 9. 10:28
34/80 anonim válasza:
5-ös vagyok. Fogalmam sincs mi történik, késik, de a tesztjeim negatívak. :/ Lehet felfáztam, és az produkál/t tüneteket, plusz amiatt késik. :/
35/80 anonim válasza:
Nekem sajnos ma reggel megjött :/
36/80 anonim válasza:
Sziasztok ez a mai tesztem,szerintem nem akar erösődni.Holnap van a nemvárt napja.
39/80 anonim válasza:
Ntudom miért de feltöltés után teljesen máshogy néz ki a teszt:(
40/80 anonim válasza:
Hát azért még ne keseredj el!!! Azt mondják 48 óra alatt duplázódik a hcg szint, csinálj még tesztet reggeli első vizeletből! Amúgy ugyanolyan tesztet használtál? (Most nincs előttem a kép) Mert nem mindegy! Tesztek és tesztek között óriási a különbség! Az erősödést 1 fajta teszthez mérd! Én a kisfiamnál egy OneMinute tesztet használtam (dm-ben vettem) szépen, láthatóan ott volt a 2.csík, majd gyorsan elszaladtam egy "megbízhatóbbnak tűnő" tesztért, rá volt írva hogy hat nappal korábban kimutatja. Na ez a teszt sokkal halványabban mutatta, pedig elvileg érzékenyebb teszt... Én ma este óta izomlázszerű fájdalmat érzek az alhasamban. Vajon ez mit jelenthet??? Ha egyáltalán jelent valamit :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!