Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.
Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt2016. ápr. 30. 14:41
71/80 anonim válasza:
Holnap kérek időpontot, mert még mindig nem jött meg. Tegnapi teszt negatív, ma nem is csináltam, mert elegem van :D
15-e óta görcsöl a hasam úgy, mintha megjönne mindjárt, de semmi. Tegnap óta érintésre, enyhe nyomásra fájnak a melleim, pedig ilyen nem szokott lenni.. Na majd lesz valami..
72/80 anonim válasza:
Kivàncsi vagyok a fejleményekre ès drukolok,ird maj meg hogy mi lett.
73/80 anonim válasza:
Köszönöm szépen :) írok, ha okosabb lettem..
74/80 anonim válasza:
Drukolok hogy baba legyen ès azért nem jőn meg?
75/80 anonim válasza:
A kérdő jelet a vègére vèletlenűl raktam
76/80 anonim válasza:
palinka001 vannak fejlemények? :)
pozitív tesztesek mi a helyzet veletek? :( minden rendben van? :) nekem a napokban lesz újra peteérésem, bízunk a legjobbakban :)
77/80 A kérdező kommentje:
Én jól vagyok 1 hét mulva megyek uh ra egyenlőre semmit nem érzek a mell feszülésen kivül
2016. máj. 24. 16:01
78/80 anonim válasza:
Nem tudok semmit még, de gyanítom csak a gyógyszer abbahagyása miatt kavarodott össze a mensim mivel a teszt ma is nega :( Evica hatalmas drukk megy :) kismamáknak boldog babavárást :)
80/80 anonim válasza:
Sajnàlom;)majd a kővetkező honap sikeresebb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!