Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.
Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt2016. ápr. 30. 14:41
11/80 anonim válasza:
Sziasztok :) 17-re, elso honap :) szerintem nekem ma volt ovum, reggeltől szuro fajdalom, igy estere enyhebb mensis gorcs
12/80 anonim válasza:
Május 5-re nem várom:) Nagyon remélem,hogy összejön,drukkolok mindenki másnak is! :)
13/80 anonim válasza:
Sziasztok,ki hogy érzi magàt?Nagyon fura dolgott vettem észre magamon,nekem vilàg èletemben ovu napjátol szokott fájni a mellem egèsz odáig mig meg nem jőn a kővetkező mensim,most a 9 dpo n tarok ès alig érzem hogy fàjna Ovum biztos volt mert volt tocsis nyák meg iszonyatosan fájt mindkèt petefèszkem.Decemberben volt 1 vetèlèsem ès azota ez volt a 2 honap mikor tapasztaltam a nyákot.
14/80 anonim válasza:
Nekem is volt vetélésem, ez a második ciklus azóta. Azelőtt soha nem éreztem az ovut, de most mind a két hónapban tisztán és világosan éreztem, alig akartam elhinni! A nyák nekem eddig is olyan volt, hogy legtöbbször nem produkáltam a "tökéletes" tüneteket, mégis van gyermekem. A mellfeszülés a vetélésem óta mintha kevésbé lenne jellemző. Érzem, de messze nem olyan intenzitással, mint előtte. Mondjuk, a harmadik gyerekemnél semmilyen tünetem nem volt semmire, se az ovura, se a korai terhességre, csak a pozitív teszt :))
15/80 anonim válasza:
Drukkolok mindenkinek, hátha ezek a tünetek jókat jelentenek :) Nekem annyi hogy néha van mindjárt megjön érzésem, pedig vasárnap kéne nem megjönnie, az első tesztet péntekre tervezem amikor 12 dpo-n leszek, ma van a 10. dpo :) Szerintetek pénteken már mutathatna valamit? Gondolom amikorra nem várom, akkor lesz biztosabb :)
16/80 anonim válasza:
Én ma vagyok a 11. dpo-n, de egyre nehezebb megállni a tesztelést. Tegnap óta tart a "mindjárt megjön" érzés, derékfájás, puffadás, kezdődik a gyakori pisilés is. Decemberben volt egy vetélésem, annál a terhességnél is így kezdődött. 13. dpo-ra terveztem a tesztet...
17/80 anonim válasza:
Én jővőhét hétfőre nem vàrom van mèg bővem időm a tesztelésre,de vàrom majd a fejlemènyeket(jo hireket);)
18/80 anonim válasza:
16-os, akkor péntek reggel gondolok rád :) én is péntek reggelre tervezem, de ha negativ is lesz, akkor se szabad elkeseredni, várni kell amíg késik pár napot és ůjra tesztelni :)
19/80 anonim válasza:
Köszönöm! :) Drukkolok én is! Majd jelentkezz a teszt után mindenképp! :)
20/80 anonim válasza:
Rendben, irj majd Te is :) csak lassan telik az idő...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!