Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május közepe...

Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.

Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt

2016. ápr. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok :) 17-re, elso honap :) szerintem nekem ma volt ovum, reggeltől szuro fajdalom, igy estere enyhebb mensis gorcs
2016. máj. 3. 21:37
 12/80 anonim ***** válasza:
Május 5-re nem várom:) Nagyon remélem,hogy összejön,drukkolok mindenki másnak is! :)
2016. máj. 3. 23:25
 13/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok,ki hogy érzi magàt?Nagyon fura dolgott vettem észre magamon,nekem vilàg èletemben ovu napjátol szokott fájni a mellem egèsz odáig mig meg nem jőn a kővetkező mensim,most a 9 dpo n tarok ès alig érzem hogy fàjna Ovum biztos volt mert volt tocsis nyák meg iszonyatosan fájt mindkèt petefèszkem.Decemberben volt 1 vetèlèsem ès azota ez volt a 2 honap mikor tapasztaltam a nyákot.
2016. máj. 4. 08:38
 14/80 anonim ***** válasza:
Nekem is volt vetélésem, ez a második ciklus azóta. Azelőtt soha nem éreztem az ovut, de most mind a két hónapban tisztán és világosan éreztem, alig akartam elhinni! A nyák nekem eddig is olyan volt, hogy legtöbbször nem produkáltam a "tökéletes" tüneteket, mégis van gyermekem. A mellfeszülés a vetélésem óta mintha kevésbé lenne jellemző. Érzem, de messze nem olyan intenzitással, mint előtte. Mondjuk, a harmadik gyerekemnél semmilyen tünetem nem volt semmire, se az ovura, se a korai terhességre, csak a pozitív teszt :))
2016. máj. 4. 08:43
 15/80 anonim ***** válasza:
Drukkolok mindenkinek, hátha ezek a tünetek jókat jelentenek :) Nekem annyi hogy néha van mindjárt megjön érzésem, pedig vasárnap kéne nem megjönnie, az első tesztet péntekre tervezem amikor 12 dpo-n leszek, ma van a 10. dpo :) Szerintetek pénteken már mutathatna valamit? Gondolom amikorra nem várom, akkor lesz biztosabb :)
2016. máj. 4. 09:22
 16/80 anonim ***** válasza:
Én ma vagyok a 11. dpo-n, de egyre nehezebb megállni a tesztelést. Tegnap óta tart a "mindjárt megjön" érzés, derékfájás, puffadás, kezdődik a gyakori pisilés is. Decemberben volt egy vetélésem, annál a terhességnél is így kezdődött. 13. dpo-ra terveztem a tesztet...
2016. máj. 4. 16:57
 17/80 anonim ***** válasza:
Én jővőhét hétfőre nem vàrom van mèg bővem időm a tesztelésre,de vàrom majd a fejlemènyeket(jo hireket);)
2016. máj. 4. 17:08
 18/80 anonim ***** válasza:
16-os, akkor péntek reggel gondolok rád :) én is péntek reggelre tervezem, de ha negativ is lesz, akkor se szabad elkeseredni, várni kell amíg késik pár napot és ůjra tesztelni :)
2016. máj. 4. 20:13
 19/80 anonim ***** válasza:
Köszönöm! :) Drukkolok én is! Majd jelentkezz a teszt után mindenképp! :)
2016. máj. 4. 20:19
 20/80 anonim ***** válasza:
Rendben, irj majd Te is :) csak lassan telik az idő...
2016. máj. 4. 20:21
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!