Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.
Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt2016. ápr. 30. 14:41
61/80 anonim válasza:
59es vagyok,nem tudom 6 nap kesessel mar ki kellett volna mutatnia ,nem?
62/80 anonim válasza:
Hoppá nem jött meg :) de a teszt nega :(
63/80 anonim válasza:
Nekem tegnap megjött. A kérdezőnek nagy gratula! Nagyon szép látható 2csíkot teszteltél :) Ha késik, nincs minden veszve, bármikor lehet spontán peteérés... :) Azért pár nap múlva tesztelj újra, ha semmi, azért meglátogathatod a dokit, ha egyébként rendszeresek a ciklusaid, bármi lehet...
64/80 A kérdező kommentje:
Sajnalom akinek megjött de ne adjätok fel nekünk 5.honapban sikerült,tegnap voltam orvosnäl ma vagyok 4 hét 2 napos az ő szämítäsuk szerint o.4cm es petezsäkot lätott mondta hogy még kevés idő telt el a mensimnek mikor meg kellett volna jönnie bärmi történhet még 2 hét mulva megyek uh ra
2016. máj. 18. 09:50
65/80 anonim válasza:
Eddig nem jött meg 29. ciklusnapon vagyok, teszt negatív..
Előző hónapban 28. ciklusnapra jött meg, de semmiképp nem mondanám pontosnak, mivel márciusban hagytam abba a fogamzásgátlót, tehát ez lesz (ne legyen) a második természetes menstruációm, de reménykedtem, hogy hamar beáll, ezért számoltam ugyanúgy, ahogy az előző ciklusban megjött.
Viszont 3-án majdnem biztos vagyok benne, hogy pé-m volt, reggeltől estig szúrt a hasam.. Arra rászámolva 14 napot ugyanúgy tegnap kellett volna megjönnie.. Nem tudom mi van.. :(
67/80 anonim válasza:
Tegnap egy predictor earlyt, egy romed, egy x-epil. Ma egy x-epil. Mind nega.
68/80 anonim válasza:
Akkor szerintem keresd fel a nőgyogyászod
69/80 anonim válasza:
Az lesz sajnos, úgyis esedékes a rákszűrés...
Mai facelle is negatív, ez a 30. ciklusnapom, szóval már nem is reménykedek.. :(
70/80 anonim válasza:
Addig mig nemjőn meg ès orvos nem látott addig van remény;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!