Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem várja május közepe...

Ki nem várja május közepe körül? 5. hónapja probálkozunk, április 28. án voltam dolinál.

Figyelt kérdés
Látott egy 24.6mm es érett tüszöt azt mondta most aztán mindemt bele :) reméljük sikerült éreztem is az ovulációs szurkálást bal oldalt

2016. ápr. 30. 14:41
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/80 anonim válasza:
Evica, nagyon sajnálom :( na de új hónap, új remény :)
2016. máj. 9. 21:48
 42/80 A kérdező kommentje:
Én ma vagyok elméletileg a 11.dpon fájdogál mindkét mellem és ma többször éreztem és érzek szurkálódást bal oldalt mint peteéréskor a hőm még fent van remélem igy is marad
2016. máj. 10. 20:31
 43/80 anonim ***** válasza:
Szivböl szorittok neked,nekem tegnap volt a nemvárt napja nemis jött meg.
2016. máj. 11. 07:58
 44/80 anonim ***** válasza:
Szorítok nektek, hogy minden rendben legyen, nekünk meg remélem új hónap szerencsét és babát hoz :)
2016. máj. 11. 09:05
 45/80 A kérdező kommentje:

Mikor szeretnél tesztelni? Evica sajnálom hogy neked nem sikerült

:( talán majd a köv honapban

2016. máj. 11. 09:18
 46/80 anonim ***** válasza:
Komolyan már félek tesztelni.
2016. máj. 11. 09:51
 47/80 A kérdező kommentje:
Elhiszem én is félnék elöbb utobb ugy is kiderül minden :)
2016. máj. 11. 12:07
 48/80 anonim válasza:
Na, itt már többeknél izgi a dolog, szorítok nektek! Én biztos nem bírnám ki, és tesztelnék! Nekem mind 2 terhességemet már napokkak előbb mutatta,Szerintem nekem nem sikerült ez a hónap... Ma csináltam tesztet (27.ciklus nap), negatív. Jó tudom, nem tudhatjuk mikor fogant a baba... dehát én ilyen tesztelgetős vagyok :) ami fura, a kisfiamnál semennyire nem néztem utána mi fán terem a terhesség,egyszerűen csak eldöntöttük a párommal hogy jöhet a babó, és a 2.hónapban már ott is volt a 2csíkos tesztem :) Most, hogy már "kiokosodtam" sokkal nehezebb, tesztek rabja lettem, még akkor is tesztelek amikor 100%-ra tudom hogy lehetetlen :) Mondjuk egy 22 hónapos eleven, cserfes kisfiú mellett nem is olyan egyszerű, párommal néha estére már olyanok vagyunk, mint a kicsavart citrom :) Ja, az a fura izomlázszerű fájdalom elmúlt, nem tudom mi lehetett... bocsi lányok hogy ilyen hosszúra nyújtottam :)
2016. máj. 12. 06:15
 49/80 anonim ***** válasza:
Sziasztok,minden halvàny teszt ellenére,2 nap kèsès utàn megjött sajnos.Biztos vagyok benne hogy elindult valami csak valami oknàl fogva nem tudott megtapadni rendesen:)De nem keseredtem el mert eddig csak orvosi segitséggel ès rengeteg szuruval értűnk el valamit,ez volt az első hinap tőbb èv alatt amikor halvàny teszteket produkáltam orvosi sefitség nèlkül.Nektek sok sikert kivànok ès vàrom a fejlemènyeket.
2016. máj. 12. 12:04
 50/80 anonim ***** válasza:
Ja és sokkal erősseb ès darabosabb mint szokott lenni
2016. máj. 12. 12:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!