Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/251 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , jelen az uj csoportbam :) :D mindenkinek sok sikert
2016. máj. 2. 13:36
 22/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én tegnapra, legkésőbb mára nem vártam. Nem jött meg, teszt teljesen negatív, melleim nem fájnak, kicsit az alhasamat érzem... Múlt hónapban derült ki, hogy a páromnak nagyon kevés a jól mozgó kis hímivarsejtje, így jelenleg gyógyszereket kap rá, aztán megyünk tovább... Szombat este rosszul lettem, hányinger, émelygés, ez mára elmúlt, csak nagyon minimálisan rossz a gyomrom.

Hajrá mindenki! "L"

2016. máj. 2. 14:17
 23/251 anonim ***** válasza:
"L" vagyok, azt kifelejtettem, hogy ez a 15. próbálkozós ciklusunk.
2016. máj. 2. 14:20
 24/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Zsu vagyok, a régebbiek ismernek, én a "szerencsés csoportban", most 10+5.

Annyi "újdonság van", hogy elképzelhető, hogy epekövem van, emiatt most eléggé be vagyok tojva, de nem tudom, mikor jutok el hasi UH-ra (ez nem ugyanaz, amit kismamáknak csinálnak).

Amúgy is elég hányósan, most 48kg, kicsit aggasztó, bár 47 volt a negatív rekord korábbi terhességem alkalmával, ez még belefér...

2016. máj. 2. 15:58
 25/251 anonim ***** válasza:

Jajj, elküldtem, szóval nagyon szurkolok Nektek!

Azon a teszten egyelőre én sem látok semmit...

2016. máj. 2. 15:58
 26/251 anonim ***** válasza:
1 vagyok , Bettina!! Én írtam, hogy megjött de csak barnázok, ez jó szerintetek? Nem jött meg rendesen....
2016. máj. 2. 16:37
 27/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Csatlakoznék... :) Több, mint 1,5 éve próbálkozunk. Decemberben volt egy vetélésem, ez az első próbálkozós hónapunk a műtét után. 7-re nem várom, ebben a hónapban elvileg minden rendben volt (hormonsor+ultrahang alapján), jókor is voltunk együtt. Nagyon bizakodom... :) :( "Sz"
2016. máj. 2. 17:07
 28/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok. Csatlakozom hozzátok. Vasárnapra nem várom. Jelenleg semmi tünetem nincs.

Edi.

2016. máj. 2. 17:13
 29/251 anonim ***** válasza:

En minden letezo erommel drukkolok mindenkinek aki pozira var!

Amugy csajok a pozi teszt ellenere kicsit feltem,hogy mi van,ha megis megjon...ma lett volna esedekes,de semmi! Es ma eleg surun volt hanyingerem ill. szedules.!

2het es megyek a dokimhoz akinel az elsot szultem! :) drukkoljatok,hogy minden oke legyen!

En is drukkolok mindenkinek!!! :)

A

2016. máj. 2. 18:46
 30/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Andi vagyok, ma 7+4-en, jovohet kedden megyek dokihoz eloszor.

Eddig jol voltam, miota betoltottem a hetedik hetet, folyamatosan pocsek a kedvem, es a gyomrom. Jelenleg ott tartok, h ha nem eszek, emelygek,igy egesz nap ragcsalok vmit, azt hiszem ismet 25 kilot fogok hizni, mint az elsovel. Nadragokat nem tudom begombolni, meg jo, h van derekmelegitom,ideiglenesen ez a bandazsom. :-)

Izgulok mar a vizsgalat miatt.

Mindenkinek megy a drukk, fel ne adjatok, nekunk ez a baba ket ev varakozasba kerult. :-)

2016. máj. 2. 21:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!