Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/251 anonim ***** válasza:
1. Bettina vagyok!! De sajnos megjött.....
2016. máj. 3. 13:49
 42/251 anonim ***** válasza:

Sajnálom Bettina!

Új hónap, új remény :) de akár még ez a hónap is lehet a te hónapod... :)

E.

2016. máj. 3. 14:38
 43/251 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , sajnalom Bettina , talan uj holnap uj remeny ! Rolam annyit aki meg nem tudja hogy tobbszor is probalkoztunk , nem jott ossze eddig , vervizsgalatokon voltam , most kaptam duphastont 6 honapra , minden ciklus 16.napjatol kell szedjem 10 napig , szoval most majus 11 tol kezdem el , nem nagyon tudom hogy mennyit fog segiteni a duphaston , de remelem minden rendben lesz , es nalam is hamarosan fog jonni a kicsi baba :) aprilis 26 an jott meg nekem , most meg kiderul e honapban , mert ugy olvastam hogy mindig gyogyszer befejezese utan maximum 10 napra kell megjonnie ! es akkor mar nem fog kesni a ciklusom se, mindig ugyanabba az idoben kene megjonnie . persze amit nem fogok varni , mert hatha sikerulne a baba! tehat elvileg majus 26ig varom , a gyogyszer szedeses utan !
2016. máj. 3. 14:39
 44/251 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok: tehat gondolom hogy amig nem fog pontosan megjonni a mensim , addig tudom mikor van ovulaciom , tehat ezzel kapcsolatosan amiert a ciklus 16 napjatol kezdem a duphastont szedni , es esetleg meg nem volt ovum , akkor mi lesz ?? koszonom :)
2016. máj. 3. 14:43
 45/251 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok: tehat gondolom hogy amig nem fog pontosan megjonni a mensim , addig NEM tudom mikor van ovulaciom , tehat ezzel kapcsolatosan amiert a ciklus 16 napjatol kezdem a duphastont szedni , es esetleg meg nem volt ovum , akkor mi lesz ?? koszonom :) javitottam !!! (addig NEM tudom)
2016. máj. 3. 14:44
 46/251 A kérdező kommentje:

Bettina! Sajnálom! Azért maradj itt velünk! :)

Cukibaba! Én segítenék neked, de nem tudok... :(

2016. máj. 3. 15:24
 47/251 anonim ***** válasza:

Persze azért itt maradok!! :)

Bettina

2016. máj. 3. 15:46
 48/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok. M. vagyok. Végre elmúlt a menzeszem,s újra próbálkozhatunk. Holnaputántól kezdem az ovu tesztelést. ☺ Drukkolok mindenkinek! ☺
2016. máj. 3. 16:42
 49/251 anonim ***** válasza:
Sz vagyok. Ma vagyok a 10. dpo-n (elvileg), hasszurka megvan, de az mensi előtt is előfordul. Tegnap este hüvelybe sugárzó éles fájdalmam volt, ma kicsi görcsök, derékfájdalom, mellfeszülés, és ma már mindjárt megjön érzés is megvan. A tünetek stimmelnek, de nem nagyon merem beleélni magam. Elég sokszor csalódtam már...
2016. máj. 3. 17:18
 50/251 anonim ***** válasza:

Itt vagyok. Pár nap mulvára nem várom. Nem érzek semmit. Majd kiderül.

Lüszi

2016. máj. 3. 17:19
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!