Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Fel a fejjel kérdező még lehet pozitív a teszted :)!
Azért mutathatsz képet ha akarsz!
Én ma se tesztelek...még mindig nem jöttek meg a tesztek pedig tegnap már itt kellett volna lenniük...talán holnap ez az 1 nap már nem sokat számít...
Nicol
Közben látom,hogy raktál fel képeket :)
Látom amit látsz,de szerintem se rózsaszín...na de majd holnap :)
Nicol
Most én mondom azt amit tegnap Te mondtál!Legyél egy kicsit optimistább :)!Jön az a baba nemsoká,sőt lehet úton is van csak korai volt a teszt!Én pénteken ellőnék még egyet a helyedbe :).
El is felejtettem írni,hogy tegnap egy gólya körözött a ház felett :D...mondtam is neki,hogy eddig vártunk rá és pont most köröz amikor elköltözünk?Kicsit vicces...
Nicol
Én is látom azokat a csíkokat, a második képen ahogy betöltött rögtön láttam, nagyítani se kellett. Reménykedjünk együtt, ebből még bármi lehet.
Dirty
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!