Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/251 A kérdező kommentje:

Ja, a linkek lemaradtak:

[link]

[link]

[link]

2016. máj. 4. 08:30
 72/251 anonim ***** válasza:

Fel a fejjel kérdező még lehet pozitív a teszted :)!

Azért mutathatsz képet ha akarsz!

Én ma se tesztelek...még mindig nem jöttek meg a tesztek pedig tegnap már itt kellett volna lenniük...talán holnap ez az 1 nap már nem sokat számít...

Nicol

2016. máj. 4. 08:38
 73/251 A kérdező kommentje:
Nicol! Ott vannak a linkek! Nem bízok benne, hogy ebből pozitív lesz,de köszi a bíztatást!
2016. máj. 4. 08:41
 74/251 anonim ***** válasza:

Közben látom,hogy raktál fel képeket :)

Látom amit látsz,de szerintem se rózsaszín...na de majd holnap :)

Nicol

2016. máj. 4. 08:42
 75/251 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem rózsaszín. :( Holnap biztos nem tesztelek, max. pénteken. Igaz jelen pillanatban azt mondom, hogy akkor se. Szombaton úgyis megjön.
2016. máj. 4. 08:45
 76/251 anonim ***** válasza:

Most én mondom azt amit tegnap Te mondtál!Legyél egy kicsit optimistább :)!Jön az a baba nemsoká,sőt lehet úton is van csak korai volt a teszt!Én pénteken ellőnék még egyet a helyedbe :).

El is felejtettem írni,hogy tegnap egy gólya körözött a ház felett :D...mondtam is neki,hogy eddig vártunk rá és pont most köröz amikor elköltözünk?Kicsit vicces...

Nicol

2016. máj. 4. 08:55
 77/251 A kérdező kommentje:
Ne is mondd Nicol! Múltkor néztük kislányommal a Dumbo című mesét. Nem tudom, hogy emlékszel-e rá vagy a többiek, de jönnek a gólyák és hozzák a kis állatokat! A Dumbo mamája meg csak nézi szomorúan, hogy körülötte potyognak a kis állatkák, ő meg nem kap... El is bőgtem magam... Na meg most is megkönnyeztem, ahogy leírtam... :) Tiszta gáz. Amilyen jól viseltem lelkileg, hogy úgyse vagyok kismama és nem gond, a mai teszt úgy felzaklatott, hogy semmi másra nem tudok gondolni. Nem csinálok mást, csak számolgatok... Áááá....
2016. máj. 4. 08:59
 78/251 A kérdező kommentje:

Megtaláltam ezt a részt! :)

https://www.youtube.com/watch?v=dODSHuvuoTM

Na, én is így érzem magam!

2016. máj. 4. 09:01
 79/251 anonim ***** válasza:

Én is látom azokat a csíkokat, a második képen ahogy betöltött rögtön láttam, nagyítani se kellett. Reménykedjünk együtt, ebből még bármi lehet.

Dirty

2016. máj. 4. 09:26
 80/251 A kérdező kommentje:
Aranyosak vagytok, hogy tartjátok bennem a lelket! :) Köszönöm!
2016. máj. 4. 09:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!