Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯
 111/251 anonim ***** válasza:

Hát én akkoris látok rajtuk valamicskét

Lüszi

2016. máj. 6. 17:42
 112/251 anonim ***** válasza:

Csak szit,kontrasztot,fenyt,ilyesmiket allitok! Nyugi,nem rajzoltam ra 2.csikot :D

Amin nem latszik semmi,azon szerkesztve se latszik,efelol megnyugtatlak!nem egy tesztemet,vagy maset szerkesztettem mar... :)

Ami homezo,az az is marad...

A

2016. máj. 6. 17:50
 113/251 anonim ***** válasza:

Nagyon izgulok erted :-)

A szerkesztett verziokon hatarozottan lathato az erosodes. Amugy hiaba ket ugyanolyan erzekenysegu teszt, eleg csak egy kis fokkal kevesbe koncentralt vizelet, ilyen korai terhesseg eseten, nem biztos, hogy olyan egyertelmu a valtozas, mint varnank.

Oriasi drukk!

SAI

2016. máj. 6. 18:03
 114/251 anonim ***** válasza:

A kontrasztos csíkokon én is látok halvány másodikat, főleg a legalsón.

A magam része: május 20-ra kaptam időpontot hasi UH-ra, akkor fog kiderülni, van-e kövem vagy nincs...

Amúgy a hányingerem töretlen, főleg a délutánok-esték viselnek meg, de hát ez van, átvészelem.

Mindenkinek szurkolok tovább!

Zsu

2016. máj. 6. 18:05
 115/251 anonim ***** válasza:

En is latok valamit a teszteken. ;-)

Zsu, engem is az estek viselnek meg, egesz nap porgok, jol vagyok, ilyenkor meg hulla vagyok. Nagyon varom a keddet, probalok kepet kerni, h lassatok a torpemet.:-) Csak nem lesz semmi baj, tunetek erosodnek, ma vagyok nyolchetes.

Andi

2016. máj. 6. 19:23
 116/251 A kérdező kommentje:

Zsu és Andi!Vàrom a fejleményeket!

Az még,hogy velem mi lesz,nem tudom.Holnapra max. vasárnapra nem várom az ovutól függően.Hétvége a csalàdé,nem nagyon szoktam netezni,de majd írok azért.Tesztet max vasàrnap vagy hétfőn csinàlok,ha addig semmi.Szerintetek lehet még ebből valami?Semmi tünet,de mensire sincs.

2016. máj. 6. 20:20
 117/251 anonim ***** válasza:

Egyutterzek veled, de bizakodunk, es drukkolunk itt sokan neked!

Andi

2016. máj. 6. 21:43
 118/251 A kérdező kommentje:
Andi!Köszönöm!Jól esik,hogy drukkolok és a szavaid!Pàr nap és eldöl minden vagy így,vagy úgy.
2016. máj. 6. 21:54
 119/251 A kérdező kommentje:
Még semmi.Reggel görcsöltem,már nem,de a pocakom önti a forrósàgot!
2016. máj. 7. 08:21
 120/251 A kérdező kommentje:
Még semmi.Néha húz a hasam,mindjárt megjön érzés,de elmúlik.Aztàn a wcre menet mindig gyomorideg,de még semmi.Csak nem bírtam ki,csináltam tesztet,de semmi erősödés.Mondjuk a tegnapi 1. pisis volt a mai még vagy 7.Elég sűrűn pisilek,ez lehetne jó jel,de esetemben ezt a betegség okozza.
2016. máj. 7. 18:20
❮❮ ... 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!