Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Tegyel mar kepet a mai tesztedrol...
A
Sajnos èn se látok ezen semmit. Már erősödnie kellett volna.
Dirty
Sziasztok. A többiekkel mi a helyzet?
Nicol?
Személy szerint én még az ovut várom (teszt, hőmérőzés még nem mutatta hogy lett volna)
Dirty
Sziasztok! Kepzeljetek,voltam elso uh.-on. En 6hetesnek szamoltam magam,a doki szerint 5hetes vagyok es 10mm a kicsink! Mindossze 1cm az egesz gyerek 😂
Kezdodnek az enyhe hanyingerek es szedulesek,de az elsohoz kepest total jol vagyok! Akkor ejjel nappal hanytam,most pedig siman megfozok egy csirkeporkoltet es jatszok egesz nap a lanyommal 😂
Mindenkinek drukkolok!
Kerdezo!sajnalom,hogy megjott! Remelem a kovetkezo honap sikeres lesz neked is! A nyaralas hatha meghozza gyumolcset! :)
Kitartast mindenkinek!!!! Remelem hamarosan pocakosodtok!!!! :)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!