Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Dirty vagyok.
35 éves vagyok, van egy 3 éves kislányom, és egy 9 hónapos kisfiam, nekik szeretnénk még egy kistesót.
Úgy néz ki hogy megvolt az ovu, tudtunk is együtt lenni, most várom a csodát :)
Jaj en kis csitri vagyok akkor koztetek :D
21vagyok! (Ilyenkor suru kerdes,igy elore mondom,nem a kissebbseghez tartozom,de mindig fiatal anyuka es feleseg akartam lenni,sose voltam pasizos,bulizos,vagy "na most kielem magam" tipus) A csoppom 16hos hatalmas kiralylany,a masodik baboca neme meg titok elottunk,ugyanis meg csak 6hetes vagyok fel babszemmel.. :)
A
Sokszinu a vilag, es mi is, szerintem mindegy, h hany evesek vagyunk, mindenkinek teljesuljon az alma. ;)
Az elsot 28 evesen szultem, igy alakult, pedig sokkal fiatalabban akartam szulni, most pedig mint irtam 35 vagyok a tesonal, igazabol kis korkulonbseget szerettunk volna, de igy alakult, edesanyamat apolni kellett, majd meghalt, eszunkben sem volt a gyerekvallalas, elmentem dolgozni, ott sem alakultak jol a dolgok, kivartuk a ket evet, most kaptam csak hatarozatlan szerzodest. Nem erzem oregnek magam, a ferjem is negyven alatt van, utolag mindig kiderul, h minden igy jo, ahogy van. ;)
Andi
Cukibaba te hany eves vagy?
A
Sziasztok! Jól eltűntem, de most igyekszem írni... :)
Andi! Kitartás! Én is rettentően vágyok újra babára, de félek a tünetektől... Múltkor mikor beteg voltam és hánytam, egyből az jutott eszembe, hogy csak ezt ne... :) Na, de mindegy, a terhesség általában ezzel jár. Jól vettem ki a szavaidból, hogy pedagógus vagy?
M! Én is augusztusban leszek 28 éves és nekem egy 4 éves lánykám van. Augusztus hányadikán születtél? Szorítok, hogy sikeres legyen a hónapod! :)
A! Akkor te vagy a legfiatalabb! :)
Cukibaba! Szerintem se gond, ha valaki fiatalon szeretne babát! Sok okot fel lehetne sorolni, ami miatt jobb is, DE vannak, akik nem érettek meg rá és nem gondolnak bele, hogy mennyi áldozattal jár egy baba. Szerintem ezt nagyon alaposan kell mérlegelni! Számomra alap, hogy az aki fiatalon szül, annak legyen munkája, stabil kapcsolata, anyagi háttere, ne vágyjon már a bulizgatásra! Nagyon át kell gondolni, de sajnos sokan utólag jönnek rá, hogy mennyi mindenből kimaradtak, mennyibe kerül a gyerek nevelése és hogy utána már mindig tőle függsz... A kapcsolatok nagy része se éli túl ezt az időszakot sajnos. Főleg a mai világban, amikor mindenki menekül a gondok elől! De ha minden amit felsoroltam teljesül, akkor az tökéletes! Személy szerint én is 22 voltam mikor a lányom megfogant. Mi akartuk őt nagyon és ha újra kezdhetném is ilyen fiatalon szülnék! :)
Mindenkinek sok sikert és drukkolok, aki már ovu után van, akik még előtte állnak, hajrá! :) Nekem elvileg hétvégén lesz, nagyon bízok benne, hogy lesz időnk, energiánk egymásra! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!