Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯
 181/251 anonim ***** válasza:
Egyébként a műtéttől sem azért tartok, mert "nem bírom ki", meg abban is bízom, hogy a babácska jól bírja, inkább az, hogy mennyi ideig kell lábadoznom, meg a férjemnek új munkahelye lesz júniustól, ahonnan nem hiányozhat mindjárt az elején, és ott vannak a meglévő gyerekek, illetve a nyarat végig terveztem dolgozni, szóval inkább ezek a gyakorlati dolgok foglalkoztatnak.
2016. máj. 20. 10:54
 182/251 anonim ***** válasza:

Zsu nem akarok még tesztelni, majd csak 28-29 körül leghamarabb.

A műtét miatt meg ne aggódj, inkább most mint később nagyobb baj legyen.

Dirty

2016. máj. 20. 12:20
 183/251 anonim ***** válasza:

Hogy vagyunk?

Nekem sajnos nem túl biztatóan alakul a hónapom, két napja visszaesett a hőm 37,0-re, és fájdogál a hasam, az a tipikus mindjárt megjön érzés, pedig van még 1 hetem a nemvártig. :(

Dirty

2016. máj. 23. 06:12
 184/251 A kérdező kommentje:

Dirty! Ne add fel! :)

Zsu! Hidd el, minden rendeződni fog és minden ügyesen megoldotok! A babában meg bízz! Jól fogja viselni!

Többiek? Kinek hogy áll a hónap?

Nekem elvileg a hétvégén volt peteérésem, de semmi nyák, semmi hasfájás ( talán egyik nap fájt kicsit, de annyira enyhe volt, hogy nem is tudom melyik nap )... Így még kb-ra se tudom, hogy mikor lehetett vagy volt-e. :S Ez kicsit elkeserít. A mellem nagyon fáj, ovu után szokott fájni, de nem tudom. Most sikerült többet együtt lenni, de a tegnapi nap kimaradt. Ha nincs nyák és semmi jele az ovunak, attól még lehet egészséges, termékeny pete?

2016. máj. 23. 08:19
 185/251 anonim ***** válasza:
cukibaba vagyok , meg barnazok , szoval nem tudom mikor kellene megjonnie , abbahagytam a gyogyszert 20-an ... most megvalik mi lesz ! ciklus 28.napjan vagyok .
2016. máj. 23. 12:34
 186/251 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Kedves kèrdező èn augusztus 11.-èn töltöm a 28-at ès te? Èn 27. -re nem várom, ma vagyok a 10 vagy 11 dpo-n , nem bírtam ki csináltam ma egy tesztet de negatív lett. :( Krèmes folyásom van, hát nem tudom. Igazán tüneteim nincsenek. Jó lenne ha pozit tesztelnèk. M.
2016. máj. 23. 17:14
 187/251 A kérdező kommentje:
M! Ne add fel, még bármi lehet ebből, lehet korán teszteltél. A krémes folyás jót jelenthet. Nálam a vizes szokta a mensit jelezni, de mostanában az sincs. Teljesen máshogy működök, főleg ebben a hónapban. Én majd 4-re nem várom elvileg. Én augusztus 16-án töltöm a 28-at! :)
2016. máj. 24. 08:12
 188/251 anonim ***** válasza:
na csajok ma nekem beindult lassan . szoval a ciklus 29napjan,ezek szerint a gyogyszer hatott .... cukibaba ...
2016. máj. 24. 21:26
 189/251 A kérdező kommentje:

Cukibaba! Akkor ez beállítja a ciklusod? Remélem hamar beáll és jön lassan a várva várt baba is!

Többiek hogy vagytok?

2016. máj. 25. 08:12
 190/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Nekem tegnap volt 2 erős szúrás a méhem környékén, remélem az amire gondolok. Ma vagyok a 9. dpo-n, a görcsölések szinte teljesen megszűntek. A teszteléssel várok még pár napot.

Dirty

2016. máj. 25. 08:35
❮❮ ... 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!