Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?
Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!
(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)
Elméletileg okozhat...De pár napja is fájt enyhén. Most is a jobb oldalam. Csak beágyazódáshoz meg hamar lehet..ajjj..:D
Lüszi
Igen sajnos szombat este megjött. Nem baj, jön a követkző hónap. Ugyis megyek júniusban az endokrinológushoz, kíváncsi vagyok hogy áll most a TSH szint.
Dirty
Kerdezo, nekunk akkor sikerult, mikor total remenytelennek gondoltam a honapot. :) Egyszer voltunk egyutt, akkor is keson a ciklus.hu szerint. :)
Holnaputan megyek a 12. heti UH-ra, drukkoljatok! :)
Andi
Nekem is akkor jött, amikor épp nem számoltam vele. Nem is teszteltem, csak amikor már késett egy napja. Szerintem Te se kapkodd el, a 11 dpo nagyon korai (már ha biztos akkor volt)
Dirty sajnálom!
Benézek majd a következőbe is, és nagyon szurkolok, és talán jelentkezem a hó végén, ha átvészeltük a műtétet...
Zsu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!