Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog tesztel...

Kíváncsi vagyok ki fog tesztelni pozit május végéig!? Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés

Itt a folytatás! Minden régi, új és persze csak "nyomon követő" tagot sok szeretettel várunk! Izguljunk együtt és legyünk megint egy nagyon jó kis csapat, remélhetőleg sok pozi tesztessel!

(A februárit, márciusit és áprilisit is én írtam ki)

2016. máj. 2. 09:35
 241/251 anonim ***** válasza:

Persze ígérni nem tudok semmit, de én most a sikeres hónapban csak arra jöttem rá, hogy "jé nem fájt a derekam 2 napig", pedig szokott, mielőtt megjön. De ez is már csak a pozi teszt után visszafelé "esett le".

Szóval ha nincs semmi, az még jót is jelenthet, igaz, 4-ig még van pár nap...

Azért még ne add fel!

Zsu

2016. máj. 31. 07:41
 242/251 A kérdező kommentje:
Zsu! Majd kiderül... :) Valami majd lesz, csak olyan rossz... Minden hónapban megfogadom, hogy nem figyelem magam és nem tesztelek stb., de amikor az ember már egy ideje próbálkozik, egyre rosszabb és egyre jobban letör minden hónapban mikor megjön. Most is úgy vagyok vele, hogy elkönyveltem magamban, hogy nem jött össze, és félek, hogy ha tesztelek csak megerősít és még rosszabb lesz. Másrészt pedig jó lenne minél hamarabb tudni, mivel cigizek és abban a pillanatban mikor + lesz, már nem is gyújtok rá. Nem tudom... Amúgy olyan rossz, mert a lányom 1* hónapban sikerült és előtte ami elment is, most meg mióta próbálkozunk ez lesz a 10. mensim. Ezerrel töröm az agyam, hogy akkor lehetett-e valami tünet vagy jel, ami a babára utalt, de mivel nem görcsöltem rá és nagyon hamar is jött, nem figyeltem semmit. Nem is volt időm magam vizsgálgatni. Most meg minél jobban megy az idő, próbálja az ember magát figyelni, de ettől csak bedilizik az ember. Megfogadja, hogy nem figyeli magát és egyszer csak azt veszi észre, hogy azon aggódik, hogy semmit se érez... Tudat alatt mégis figyel és nem tud kikapcsolni... :( Félek a csalódástól...
2016. máj. 31. 08:29
 243/251 A kérdező kommentje:
Nicol! Mi lett veled aztán? Teszteltél?
2016. máj. 31. 08:45
 244/251 A kérdező kommentje:
Egyedül maradtam? :( Sebaj, azért leírom, hátha valaki olvassa. Nem fogadtam meg a tanácsotokat, teszteltem reggel elsőből, de tök negatív lett. El is kenődtem, de próbáltam mosolygós lenni. Amúgy nem mondtam páromnak se, hogy teszteltem. Mikor indultunk a lányommal az óvodába, azt mondta a kislányom. "Anya, beszéltem az angyalkákkal ám. Azt mondták, hogy hamarosan lesz babád, már nő a pocakod!" Na, itt bőgtem el majdnem magam. Nagyon rég beszéltünk kislányommal erről a témáról és annyira fájt ez reggel. Remélem igaza lesz és hamarosan jön a baba... Ma kiírom majd a csoportot és belinkelem a kérdést.
2016. jún. 1. 08:47
 245/251 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Nálam sajnos kiderült,hogy pajzsmirigy túlműkődésem van....:(! Most nem szabad teherbe esnem azt mondta a doki! Nemsokára megyek az endokrinológiára..., van esetleg itt olyan aki ezzel szendved?

Megmondom őszintén,hogy nagyon elkeseredtem....

Mennyi idő míg beállítják a pajzsmirigyemet?

Bettina

2016. jún. 1. 09:12
 246/251 A kérdező kommentje:
Sajnálom Bettina! Nekem nincs gondom vele és az ismerőseim közül sincs, így én nem tudok neked segíteni... :(
2016. jún. 1. 09:16
 247/251 A kérdező kommentje:
2016. jún. 1. 12:59
 248/251 anonim ***** válasza:

Bettina!

Nekem alulműködésem van. Amikor kiderült elkezdtem szedni a gyógyszert, és 4 hónap múlva megfogant a kisfiam :)

Hormonvizsgálat volt? Mennyi lett a TSH értéked?

Nem kell elkeseredni, attól még lehet babád, nem lesz semmi gond.

Dirty

2016. jún. 1. 16:11
 249/251 anonim ***** válasza:

Bettina,

én is csak érintőlegesen tudok hozzá szólni, nekem megfogant a babám már, és utána lett a TSH-m a béka feneke alatt. Emiatt jövő kedden megyek sürgősségi alapon endokrinológiára, mert lehet hogy gyógyszert kell szednem egész terhesség alatt... (Ez is beficcent az epeműtét mellé...)

Nekem annyit mondtak, hogy ez a jobbik verzió, mintha alul működés lenne...

Kitartás!

Zsu

2016. jún. 1. 16:26
 250/251 anonim ***** válasza:
Nekem egyenlőre csak a vérvétel mutatta ki! Nem voltam máshol!
2016. jún. 1. 17:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!