Mekkora az esélye, h elsőre sikerül?
Szia! Mi ujsag van Veletek? Olyan reg jartam erre, hatha meg olvasod! Megjott azota? Remelem mar amar jo hirekkel tudsz szolgalni!!!
Mi jol vagyunk, a fiuk mar nagyok, mar 25+5 hetes vagyok, rugdosnak rendesen!
Minden jot, drukkolok!!!
Szia! Teljesen veletlenul bekukkantottam ide es latom, hogy irtal! ez valami telepatia lehet. :)
Sajnalom, hogy azota sem jott ossze a baba :(( Voltatok orvosnal? Remelem minden rendben.
Huu, nekunk nagyon kemeny volt az elmult fel ev. Senkinek nem kivanom azt, amin atmentunk. Sajnos nem ugy sult el a terhessegem, ahogy en azt megalmodtam. A fiuk 30 es fel hetre szulettek, tobb, mint 2 honappal korabban. Egyszeruen jottek a fajasok es elfolyt a magzatvizem, igy surgossegi csaszarral, november 6-an megszulettek a fiuk, Aaron 1400 grammal, David 1270 grammal! Egybol vittek Oket a koraszulott intenziv osztalyra. Tobb, mint 2 honapot korhazban toltottunk. Vegul januar 11-en johettunk haza. Akkor meg az egyik fiam oxigenen volt. De februarban lejohetett rola. Azota minden rendben, behoztak lemaradasukat, mara mar majdnem 7 kilosak :) Szoptatom meg mindig Oket, nagyon jo kisfiuk. Nagyon orulok, hogy vegul minden jol alakult, de hidd el, nagyon felelmetes volt Okt olyan picurkan latni az inkubatorban.
Irj, szivesen olvasom.
Szia, ne haragudj, hogy csak most valaszolok. Persze, hogy cserelhetunk e-mail cimet. Az enyem:
zsuzsomuzso@yahoo.com
Erre irj, kivancsi vagyok, hogy mi minden tortent Veled/Veletek.
Minden jot, varom a leveled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!