Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombik nagyobb eséllyel...

Lombik nagyobb eséllyel sikerül elsőre, ha nem az anyával van a "gond"?

Figyelt kérdés
Estem már természetes úton teherbe. Férjemmel babát szeretnénk (második házasság), de neki csak lombik módszerrel lehet. Az érdekelne, hogy ha elvileg így nagyobb esélye van, hogy már elsőre sikerül?
2011. febr. 10. 19:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudni, hogy elsőre sikerül-e, de tény, hogy ha a férfival van gond (alacsony spermaszám, lassan mozgó ivarsejtek), akkor sokkal könnyebben tudnak segíteni rajtatok.

A legrosszabb, ha egyikőtöknél sem találnak problémát, és mégsem sikerül a baba.

2011. febr. 10. 19:52
 2/7 anonim ***** válasza:
2 ilyen volt az ismerőseim körében és mindkettőjüknek elsőre sikerült. A rokonságban viszont van olyan akiknél a nővel nincs minden rendben és a 4-ik lombikjuk sem sikerült sajnos. Szóval szerintem a válasz IGEN.
2011. febr. 10. 20:25
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk a férjemnél volt gond. Mind a 3 lombiknál terhes lettem, csak az első baba elhalt.

Sok sikert nektek!

2011. febr. 10. 20:32
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Bíztatóak. :)
2011. febr. 10. 21:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Én csak olyat ismerek, ahol a férfival volt a gond és csak 3.-ra sikerült mindig.

Jómagam is ilyen vagyok. Szóval EGYETLEN esetet se tudok, ahol elsőre sikerült volna, pedig a férfival volt a gond.

Szóval énszerintem a válasz NEM.

2011. febr. 11. 00:48
 6/7 anonim ***** válasza:
A barátnőmnek a férjénél volt a gond, de elsőre sikerült a lombik.
2011. febr. 11. 10:50
 7/7 anonim válasza:
Nekünk elsore sikerült és nálam van a gond. Férfi vagyok. Sok sikert nektek!
2011. febr. 17. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!