Van, hogy elsőre sikerül?
nagyon sok helyen olvasom, hogy még fiatal pároknak is csak hosszú évek múlva sikerül összehozni a babát. mégis, van akinek elsőre sikerül? vagy ritka ez ilyen szerencsés pár?
természetesen, gondolom ők nem írogatnak ide, hanem élik világukat
Én is írogatok ide.Az első terhességem elsőre sikerült, a második meg lassan 1 éve várat magára!
Ettől függetlenül élem a világom mert nem szabad leragadni!
Az egész tényleg a szerencsén múlik,feltéve ha mind a ketten egészségesek vagytok/vagyunk.
Köszi, én is szerencsésnek tartom magam. Sajnos sok párt ismerek, akiknek egy-másfél éve nem akar összejönni a baba, ha belegondolok, hogy mi is járhattunk volna így brrr. De mindenkinek kitartás, előbb utóbb meglesz az eredménye!
Szép napot!
szerintetek nagyon hülyeség, amit most fogok írni?
én nem is akarom, hogy elsőre összejöjjön. úgy érzem, ha így lenne, talán nem is tudnám/tudnánk értékelni, hogy ez milyen nagy dolog.
csak bennem támadnak ilyen gondolatok?
A második vagyok. Talán az volt az oka a hosszas várakozásnak, hogy sok problémám volt akkoriban. Fruktózérzékeny lett a kislányom, amiért nem akarták felvenni bölcsibe, és én ezért görcsöltem, hogy
- mikor gyógyul meg (már túl vagyunk rajta)
- hogy fogunk megélni, ha én csak gyesen leszek, mert nem veszik fel bölcsibe
- mért nem jön össze a baba, hogy ne kelljen a bölcsi
És még a szüleimmel is sokszor összevesztem, mert állandóan bántottak, és mert sose lehetett rájuk számítani.
Aztán:
- a kislányomat felvették a bölcsibe
- visszamentem dolgozni, így nem mentünk tönkre
- anyukámékkal végleg megszakítottam a kapcsolatot
és megnyugodtam, aztán össze is jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!