A lombik menete a következő: peteérlelés, leszívás, visszahelyezés. És ha elsőre nem sikerül a baba, akkor lefagyasztják őket, ugye?
És ha én a következő hónapban szeretnék egy fagyasztott babát, akkor megint kell ugyanúgy a hormon szuri, meg a leszívás, meg minden?
Vagy hogy van ez?
Segítenétek?
Nagyon köszi!!!
Fuhhhh......jajj de jó.....
Én nem nagyon viselem jól a hormon dolgokat.
Akkor csak annyi, hogy gondolom peteérés környékén felhelyezik a babákat, és annyi?
Semmi hormon?
Hol tartasz a lombikkal? Én tegnap kezdtem a stimulációt, Suprefact injekcióval.
Egyébként igen, csak visszahejezik a lefagyasztott embriókat, annyi hogy utána kapod a szokásos terhesség támogató hormonodat (pl. Utrogestan).
Szió!
Igazság szerint mi még (csak ) most megyünk az ötödik inszemre, és ha ez sem sikerül, megyünk át lombikra.
Csak szerettem volna a tapasztalataitokat.
Nagyon szépen köszi a választ!
Én még nem vagyok túl rajta- az 5. inszemen, nekem ha minden igaz, vagy jövőhéten, vagy utána lesz meg.
Na de ettől függetlenül drukkolok nagyon neked is, meg magamnak is!
Ha vannak lefagyasztott embriók akkor igen..de ha nincs akkor ugyanaz a menete.Nekem 6 petesejtből 3kezdett el osztódni egy aztán lemaradt valami miatt így kettőt kaptam vissza.Szerencsére sikerült.:):)Egy kisfiam van aki lassan két éves lesz már.
Sok szerencsét nektek is!
Kérdezhetnék Tőletek az inszemről??
Az érdekelne, hogy annak hogy megy a menete? Tehát amikor azt mondják, hogy inszem, akkor írnak fel clostit, amit a mensi kezdetekor kell elkezdeni, ugye? És mikor és hányszor kell menni uh-ra? stb...
Köszi előre is a válaszokat! :)
Igen, a mensi 3.napjától kellett nekem kezdeni, 5napig, 9.naptól 2naponta inszem, aztán amikor megértek a tüszők, aztán tüszőrepi szuri, aztán inszem.
Nagy vonalakban, röviden ennyi.
De majd ha odajuttok a dokid úgy is mindent elmagyaráz, vagy üsd be a keresőbe, egy csomó választ kiad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!