Fagyasztott embrió beültetés esetén, mennyi az esély, hogy elsőre sikerül? Kinek hányadikra sikerült?
Pontos számot nem tudok, de a sima lombiknak 30% az esélye, a fagyasztottnak ennél jóval kevesebb.
Barátainknak az első fagyasztott beültetés sikerült.
Megkérdhetem, hogy melyik intézetbe jártok? Nálunk is lombik lesz, de még csak most tartunk az intézet kiválasztásánál. A túlstimuláción túl, ami gondolom nem egy jó dolog, mik a tapasztalataid?
köszi:)
Mi Pécsre a PTE Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikára járunk. A hiperstimuláció a legrosszabb ami történhet :-(, így ennél minden jobb. Én szuriztam magam, semmi mellékhatása nem volt, végig jól voltam nem híztam. Viszont a sok hormontól nagyon sok petesejtem lett (28), és ez ugye a minőség rovására ment. Így csak 6 embriónk lett.
A tapasztalataim vegyesek, de most pozitívan várom a beültetést. Ha gondolod szívesen megírom mi volt. Nálatok mi a baj? Hova mentek?
Igen, írd ,meg légyszi, nagyon érdekel:)
Mi Pesten lakunk, valószínű a Forgács intézetbe megyünk. Még egy kicsit kutakodunk, aztán a szabadság után szeptemberben belevágunk mi is.
Kedves kérdező!
Elég régi már a kérdésed, de érdeklődnék, hogy hogy sikerült a lombikprogram? Meg lett a várva várt babóca?
Mi most vagyunk túl egy fagyasztott beültetésen, sajnos nem sikerült. Érdekelne, hogy nálatok sikerült-e, hányadikra? stb?
Köszi szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!