Teherbeesés ovu előtt? Van rá esély?
Húha,szerintem meg lehet :) Várom majd a fejleményeket.Az a rózsaszínes valami lehetett a beágyazódási vérzés.Sőt,peteérés sem mindig a 14. nap körül van.Sok szerencsét :)
Egyébként jó hogy azért tegnap is együtt voltatok :)
Hű, köszi a gyors válaszokat! :) Görbém sajnos nincs! :( Jajj, most olyan jó érzés öntött el, de azért nem élem bele magam semmibe! :) És azóta egyébként görcsölget is a hasam alja meg néha csak a jobb oldalon a petefészkem vagy a derekam és minden este ég az arcom (ez lehet, hogy butaság, de előtte nem volt ilyen :s ). Sajnos a párom sokat dolgozik vidéken ezért nincs egyszerű dolgunk... :(
Írom majd a fejleményeket! ;))
Sziasztok! Persze én is tudom, hogy ovu nélkül nem lehet, érted hogy értem......a számított ovu lehet-e esetleg hamarabbb..... ;)
Kedves "Második"! Még nem szeretnék tesztet csinálni, nem akarom beleélni magam.... De a nem várt után vagy napján biztosan (ha nem jön meg addig :s)! :D Remélem, teljesül az álmom! ;)
Kedves "Utolsó"! Nagyon szépne köszönöm a drukkot! Aranyos vagy! Ha Te is babát szeretnél, akkor én is küldöm neked! Meg MINDENKINEK!!!!!! :)
Majd megírom, hogy mi lett az eredmény! :)(kb. 1,5-2 hét :s, félek addig megjön....de reménykedem!)
Utolsó vagyok:))
Én is így jártam most miután megvolt az ovu pár napra rózsaszines barnás maszatolás volt és most vagyok a 9 DPO és halványat teszteltem:))))))))Szóval drukk és ird meg mindenképp:)
GRATUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!! :)
Ok, írok majd mindenképpen! :)
Sziasztok!
Nos, vannak fejlemények! Tegnap sajnos megjött! :(
De mindenkinek megy a drukk! És boldog babavárást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!