Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Kíváncsi vagyok ki fog pozit...

Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?

Figyelt kérdés
Hajra csajok. 😊
2015. nov. 4. 16:57
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/238 anonim ***** válasza:
Csajok,teszteltem,ma van a nem várt,és negatív x epil,de semmi tünetem,hőm nem esett le,37 még mindig.
2015. nov. 6. 09:35
 52/238 anonim ***** válasza:
Bocs,Niki voltam
2015. nov. 6. 09:35
 53/238 anonim ***** válasza:

én hőre egyébként nem sokat adok, múlt ciklusban még az első menzesz napján is full magas volt :(

Ma egy kicsit nekem is lejjebb ment, de még mindig magas, 12. dpo..gondolom ha beágyazódás lett volna, azt éreztem volna :( Eszti

2015. nov. 6. 11:43
 54/238 anonim ***** válasza:
*menzesz első napján
2015. nov. 6. 11:43
 55/238 vnebrigi ***** válasza:
Sziasztok! :) Előző hónapból csatlakozom :) Én 27-re nem várom, ha a 28 napos ciklus marad, ha 30 akkor 29. De igazából fogalmam sincs, azt hiszem én most ovuhoz fogom mérni. Ez lesz az első lh tesztes hónapom, úgyhogy kíváncsi leszek, hogy alakul... ;) a luteális fázis mindig 14 napos? az ovuteszt akkor pozi ha erősebb a teszt csík a kontrollnál?
2015. nov. 6. 13:28
 56/238 anonim ***** válasza:
57%

ha erősebb, vagy ugyanolyan erős...nekem mindig ugyanolyan erős, erősebb nem szokott lenni. És az én luteálisom a pozitív LH csúcstól számítottan 15 nap, tehát a 15. napon szokott megjönni (mivel ugye ovu elvileg a másnap ez 14 napot jelent) és én úgy is olvastam h mindig 14.

Eszti

2015. nov. 6. 14:29
 57/238 anonim ***** válasza:

Tesztelt még ma valaki?Eszti, neked mi lett az eredmény?

Én holnap fogok ismét,remélem erősödött a csíkom a 4-eihez képest.Gratulálok mirának a pozitívhoz!

Mylda

2015. nov. 6. 15:55
 58/238 anonim ***** válasza:
nekem tegnap reggel negatív volt, a 11. dpon...azóta esett két tizedest a hőm, de még mindig magas, szóval még van remény hogy ez csak átmeneti leesés...de most már vasárnapig nem tesztelek. Akkorra nem várom. Egyébként mindjárt meg fog jönni érzésem van, de talán csak azért mert mindjárt meg fog jönni :( :) Eszti
2015. nov. 6. 16:42
 59/238 anonim ***** válasza:

Gratulálok a pocakosodóknak! :)

Hát, én nem tudom, hogy velem mi van, de sok furaságot érzek, amit nem szoktam. :$ Mellbimbó-érzékenység, méhfájdalom,közben meg baromi feszült vagyok, de mindenen elérzékenyülök. :D Ja és esténként hányinger. TUDOM, hogy nem babától van, hisz még csak 5 dpo, de valami hormonális káosz van bennem, kicsit be is tojtam, hogy nincs-e gáz. :/ Olyan mintha ovulálnék és premenstruációs szindrámám lenne egyszerre. Juhhuu 3:) :D

Palástfű teától nem lehet? Abbahagyom inkább....

Áfonya

2015. nov. 6. 22:24
 60/238 anonim ***** válasza:
még lejebb ment a hõm :( már csak egy tesztem maradt. azt hiszem meg hagyom a jövö hónapra. Eszti :-(
2015. nov. 7. 06:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!