Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni november végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
én hőre egyébként nem sokat adok, múlt ciklusban még az első menzesz napján is full magas volt :(
Ma egy kicsit nekem is lejjebb ment, de még mindig magas, 12. dpo..gondolom ha beágyazódás lett volna, azt éreztem volna :( Eszti
ha erősebb, vagy ugyanolyan erős...nekem mindig ugyanolyan erős, erősebb nem szokott lenni. És az én luteálisom a pozitív LH csúcstól számítottan 15 nap, tehát a 15. napon szokott megjönni (mivel ugye ovu elvileg a másnap ez 14 napot jelent) és én úgy is olvastam h mindig 14.
Eszti
Tesztelt még ma valaki?Eszti, neked mi lett az eredmény?
Én holnap fogok ismét,remélem erősödött a csíkom a 4-eihez képest.Gratulálok mirának a pozitívhoz!
Mylda
Gratulálok a pocakosodóknak! :)
Hát, én nem tudom, hogy velem mi van, de sok furaságot érzek, amit nem szoktam. :$ Mellbimbó-érzékenység, méhfájdalom,közben meg baromi feszült vagyok, de mindenen elérzékenyülök. :D Ja és esténként hányinger. TUDOM, hogy nem babától van, hisz még csak 5 dpo, de valami hormonális káosz van bennem, kicsit be is tojtam, hogy nincs-e gáz. :/ Olyan mintha ovulálnék és premenstruációs szindrámám lenne egyszerre. Juhhuu 3:) :D
Palástfű teától nem lehet? Abbahagyom inkább....
Áfonya
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!