Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Valami azonosítót is írjatok majd magatokhoz,hogy későbbiekben tudjuk ki kicsoda :)
Én most vagyok 8 ck. napon és tegnap volt egy korai ovum :).Úgyhogy nem tudom most mi van :)
Elza
Szia Eszti :)!
Az lemaradt,hogy első baba lenne és nagyon régóta próbálkozunk...
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sziasztok, ez az előző havi kérdésem, ide is írhattok!
2. próbálkozós hónap, szept. 16-ra nem várom!
Jelenleg egy pozi ovutesztre várok de nagyon! :)
Sziasztok. én ma vagyok a 17.ciklusnapon..nemtudom mikor volt p.é-m ,mert ez az első hónapunk és nem mérek hőt. Szerintem 12.-14. napon. Szeptember 13.-ára nem várom. Van már egy 18hós lányom.
Marika
itt a görbém. Egy másik kérdésnél azt írták rá, szerintük nem volt tüszőrepedés, mert a 36.6 nem elég magas...illetve hogy pajzsmirigy gondjaim lehetnek mert a 36.2 meg alacsony...ezért utánanéztem: a tshm rendben volt az előző terhességnél, és a 36.2-re azt írják még határeset, de normális.
a 36.6 pedig épp hogy egy tizedessel a vonal alatt van, de most már 36.8 volt ma...nagyon izgulok mivel a ciklusaim össze vissza vannak, hol 40 naposak, hol 30 naposak. ennek ellenére a lányom 3. alkalomra összejött, hőmérőzéssel, és most abban bízom hogy így ovu tesztel a második is minél előbb összejön. Ez a 2. próbálkozós hónap.
nektek mi a véleményetek a görbémről?
Eszter
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!