Kíváncsi vagyok ki fog pozit tesztelni szeptember végéig! Jössz egy röpke felmérésre?
Végül tegnap is együtt voltunk, ma lehet nem tudunk de akkor holnap mindenképp.
Elza! Szerintem van remény mert pozi körül együtt voltatok :)
Hàt ha volt egy erősebb teszt csíkod és utàna halvànyabbak jöttek, szerintem igen megvolt :)
Ha mi ma nem akkor holnap együtt leszünknigen ( elvileg a tegnap edti katonàk ma is élnek, azért gondoltam, hogy még holnap is jó)
Szorítok mindenkinrk, Emi írj àm! :)
Szia. Hát ha nekünk most összejönne az kész csoda lenne..
Csak 3x tudtunk együtt lenni a peteérés ideje alatt.
És párom ma elment,nem tudjuk mikor jön haza.
Elvileg ovu előtt 4 és 1 nappal majd ovu után egy nappal.
Ha akkor volt ovu,mert nem tesztelek. Nyákot figyelem és a hasam is jelzi általában.
Megy a drukk mindenkinek!
Zebrás teszteket! :*
Szani
Szani simán lehet jó :).
Mi sem pont akkor voltunk együtt mikor a hőm leesett úgyhogy én is csak reménykedek.
Meg lehet kérdezni mivel foglalkozik a párod?Van egy olyan érzésem,hogy mind a ketten ugyan azon problémával küzdünk...
Szani! Az nagyon jó :) Ovu előtt is és utàn is egy nappal együtt voltatok ;)
Mi tegnap nem de ma még mindenkép együtt leszünk, aztàn lesz valami :)
Nagyon reménykedem,de már kezd elegem lenni hogy mindig elvezénylik a páromat..a múltkor is mikor hazajött valami vírust hozott haza. Lázasak lettünk,kicsit parázok hogy a láz hatással lehetett e a ciklusomra nézve,mert antibiotikumot kellett szednem 3 napig. És attól is tartok hogy megint hazahoz valamit ezektől a migránsoktól.. így is mindent elkapok:(
Ez ugye nem hátrány a baba dologba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!